ekscentrično

Sofisticirano, šik... uz trunčicu bizarnosti: Nesvakidašnja haljina Riz Viterspun koju morate da vidite

0

Omiljena holivudska "slatkica" dobila je neobičnu kreaciju dizajniranu specijalno za nju

foto: Lev Radin / ddp USA / Profimedia
foto: Lev Radin / ddp USA / Profimedia

Američka glumica Riz Viterspun godinama važi za svačiju omiljenu "devojku iz komšiluka" i spada u popularne holivudske "slatkice".


Od žene dečijeg lica i uvek vedrog duha navikli smo da viđamo jednostavne i romantične kreacije koje odišu ženstvenošću, a sada se Riz opredelila za model koji je pomalo neobičan i ekscentričan za njen stil. Ipak, ponela ga je onako kako smo navikli od nje!

 

Riz je zvezda nove mini-serije "Površina", psihološkog trilera čija je premijera održana danas u Njujorku, a glumica je, u skladu s mračnom temom ovog ostvarenja, odlučila da se pojavi u pomalo edgy komadu.


U pitanju je izdanje koje je stilizovala Petra Flaneri, s kojom je Viterspunova i ranije sarađivala, a čiji je najvažniji deo efektna haljina modne kuće Schiaparelli. Reč je o modelu do kolena, s zatvorenim okovratnikom i bez rukava, koja pada pored tela ne ističući previše njegove konture. Naizgled obična damska haljina za svečane prilike, ali ipak u pitanju Schiaparelli!

 

1 / 7 Foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia


Zlatni detalji na beloj pozadini zapravo su intpirisani ljudskim rebrima, karličnim i butnim kostima, a ovaj model je specijalno za Riz dizajnirao Danijel Rouzberi, kreativni direktor pomenutog brenda. Pomalo bizarni motiv ipak se sjajno uklopio u glumičin uobičajeni stil, koji odiše klasikom i otmenošću.


Riz je zanimljivu toaletu kombinovala s belim salonkama kuće Christian Louboutin, dok je kosu podigla i u prvi plan istakla lepotu svog besprekorno našminkanog lica.

 

 

makonda-tracker