STIL POZNATIH

Kako sasvim OBIČNOM HALJINOM privući sve poglede? Lako! Detalj na toaleti Riz Viderspun koji čuva SVU ELEGANCIJU SVETA

0

Pored Lejdi Gage, koja nas je iznenadila elegantnom belom hajinom na ovogodišnjoj SAG dodeli nagrada, još jedna zvezda je imala kombinaciju vrednu pomena.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ris Viderspun je prošetala crvenim tepihom u svedenoj crnoj haljini do članka, brenda Skjapareli i crnim salonkama Džimi Ču, ali to nije ono što čini njenu kombinaciju svetskom.

 

Kada obučete crno, nikad ne možete pogrešiti i slavna oskarovka se definitivno time vodila. Njena haljina je prilično jednostavna sa nesvakidašnjim izrezom i upravo zbog toga posebna.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Međutim, jedan detalj je uneo svežinu i zasenio crveni tepih. Riz je imala efektan pojas koji pada niz telo i prati je poput elegantnog šlepa, svetloplave boje i upravo njime je unela magiju na čuvenoj dodeli nagrada.

 

Dodela SAG nagrada
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Svoju sofisticiranost je naglasila sjajnom srebrnom ogrlicom i sitnim minđušama, što je bilo dovoljno da bude zapažena, a istovremeno i svedena.

 

Ovaj veliki modni defile obeležile su i Nikol Kidman, Kejt Blanšet, Selena Gomez i Salma Hajek, a ono po čemu je ovogodišnja dodela otišla u istoriju jeste da je serija Squid Game prva serija van engleskog govornog područja koja je osvojila niz priznanja. 

 

Prema izboru kolega, nagrade za najbolje izvođenje na televiziji zaslužili su Majkl Kiton ("Dopesick"), kao najbolji glumac u kategoriji televizijskog filma ili mini-serije, dok je Kejt Vinslet ("Mer iz Isttauna") nagrađena u istoj ženskoj kategoriji.


Izuzetnima u drami proglašeni su Li Jung-jae i Jung Ho-jeon iz serije Squid Game, dok su u komediji bili najbolji Džejson Sudeikis i Džin Smart. Najbolja postavka neke drame jeste ekipa koja igra u "Naslednicima", dok je u komediji to grupa glumaca u seriji "Ted Laso".


Što se tiče filmova, najbolju glavnu mušku ulogu odigrao je Vil Smit u "Kralju Ričardu", a najbolju žensku Džesika Čestejn u "Očima Temi Fej", dok su najbolje sporedne uloge odigrali Troj Kotsur ("CODA") i Arijana DeBose ("Priča sa zapadne strane"), a najbolja postavka je ona u filmu "CODA".

 

 

makonda-tracker