punoća usana nema veze s privlačnošću

Zaboravite PUĆENJE I FILERE! 5 čuvenih lepotica koje imaju VRLO TANKE USNE — i sinonim su za SEKSEPIL

0

U vreme kada dobra fotografija podrazumeva istaknute i pune usne, mnoge devojke zaboravile su da i tanje usne mogu izgledati primamljivo. I te kako!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko mislite da je Kajli Džener isključivo zahvaljujući filerima postigla najneverovatniju transformaciju u Holivudu, prevarili ste se – ona je u potpunosti promenila lični opis i "doterala" mnogo toga. Dakle, za njen novi izgled nisu zaslužne pune usne jer one nisu jedini način da izgledate privlačno. Štaviše, neke od najlepših žena na svetu nemaju osmeh niti šalju poljubac efektno kao Anđelina Džoli, a ipak izgledaju spektakularno i, čak, neretko daleko lepše od nje!

 

Zato vam predstavljamo lepotice koje su dostigle zvezdani status i osvojile milione fanova uz pomoć svoje prirodne lepote koja neme veze s tim koliko su im pune usne.

 

  • Dženifer Aniston

 

1 / 18 Foto: Profimedia

 

Ok, možda nije najbolje pominjati zvezdu serije "Prijatelji" posle Anđeline u ovom kontekstu zbog činjenice da ju je Bred Pit ostavio upravo zbog lepotice punih usana. Ipak, Dženifer Aniston važi za jednu od najprivlačnijih žena na svetu i malo je onih koji bi je odbili. Jedan od razloga krije se upravo u predelu usana – Dženifer je uvek nasmejana, senzualna i deluje tako neposredno i prirodno.

 

  • Ema Votson

 

1 / 18 Foto: Profimedia

 

Mlada glumica koja se proslavila ulogom Hermione Grejndžer u serijalu filmova o Hariju Poteru dama je bez premca, iako spada u mlađe zvezde Holivuda. Otkad smo je prvi put videli, bilo je jasno da će kad poraste osvojiti pažnju i lepotom koliko i talentom, a upravo to se i dogodilo! Ema je prelepa, elegantna, graciozna, a kada se nasmeje svi vide samo nju!

 

  • Ris Viterspun

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

"Pravna plavuša", niska žena džinovske harizme, osmehuje se očaravajuće tako da je nemoguće primetiti bilo šta drugo u kadru. Usne su jedno od glavnih oružja u glumačkom arsenalu lepe Ris — one pokazuju kada je ljuta, kada je vesela, kada je zaljubljena i kad je skeptična. 

 

  • Vanesa Hjudžens

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Američka glumica je jedna od najlepših stanovnica Holivuda kada govorimo o mladim nadama, a spada i u one koji se nisu priklonili trendu i hijaluronskim filerima uvećale usne. I šta joj fali?

 

  • Tejlor Svift

 

foto: Profimedia

Dok stoji rame uz rame s Bijonse na svakoj godišnjoj listi najplaćenijih žena u muzičkoj industriji, Tejlor Svift je za svoju 31 godinu postigla mnogo.

 

Pored neverovatnih dostignuća u svetu muzike, ona je uspela da postane i zvanično najhumanija zvezda na svetu, ali i jedna od najprivlačnijih mladih devojaka u svetu poznatih. Sve to uz pomoć svoje prirodne lepote!

 

 

makonda-tracker