holivudska, a naša

Pripijeno, zavodljivo, senzualno! Anđelka Prpić očarala toaletom kakvu može da nosi samo jedna femme fatale

0

Popularna glumica zvezda je večeri na beogradskoj premijeri filma "Ala je lep ovaj svet", u kom igra glavnu žensku ulogu, pa je za tu priliku pripremila posebnu haljinu...

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

U Beogradu se večeras održava premijera filma "Ala je lep ovaj svet" FIlipa Čolovića, u kom ćemo gledati Anđelku Prpić, Andriju Kuzmanovića, Nikolu Pejakovića, Anicu Dobru...


U pitanju je priča o ljubavi koja preobražava i o mogućnosti promene svakog čoveka nabolje ili nagore i prava romantična komedija koja obećava, a večerašnja premijera okupila je veliki broj poznatih ličnosti.

 

Glavna ženska uloga pripala je šarmantnoj Anđelki Prpić, koja je bez sumne svojim stilom obeležila modni deo premijere u Beogradu.

 

1 / 10 Foto: Nemanja Nikolić


Glumica je za ovu priliku odabrala midi-haljinu nežne i romantične boje lavande, koja oduševljava svojom jednostavnošću. U pitanju je model asimetričnog kroja koji otkriva jedno rame, a čitava toaleta je nabrana i pripijena uz telo, pa je sve u funkciji isticanja vitke figure.


Uz ovako nežnu boju haljine odlično se uklopila Anđelkina plava kosa, koja je ovog puta podignuta u punđicu, a glumica je odabrala make-up u svetloružičastim tonovima, sa očima istaknutim ajlajnerom.

 


 

makonda-tracker