bez greške

Stara haljina na sasvim novi način: Anđelka Prpić nežnim i urbanim izdanjem oduševila na venčanju Baneta Trifunovića

0

U ovoj predivnoj roze toaleti glumicu smo imali priliku da vidimo još prošle godine, a sada ju je ponela potpuno drugačije i ostavila možda još bolji utisak!

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedan od omiljenih srpskih glumaca Branislav Trifunović i njegova koleginica iz Hrvatske Tihana Lazović minulog vikenda postali su supružnici.


Nakon tri godine ljubavi, oni su priredili romantično venčanje na jednom salašu, a par je okupio veliki broj zvanica, među kojima je bilo mnogo njihovih kolega.


Jedna od poznatih ličnosti koje su svojim prisustvom uveličali slavlje srećnom paru bila je i glumica Anđelka Prpić, koja je, kao i obično, bila na visini modnog zadatka.

 

Glumica je za ovu priliku odabrala haljinu u kojoj smo je videli pre skoro godinu dana, na beogradskoj premijeri filma "Toma", a u pitanju je modni klasik s kojim je elegantan i atraktivan izgled zagarantovan.


Anđelka je, naime, ponela slip haljinu od satena i tankim bretelama, u vrlo efektnoj puder-roze nijansi, a reč je o modelu midi-dužine.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Ovaj kroj je savršen način da se suptilno istakne digura, zrači otmenošću i veoma je udobna i zgodna za ples, a ovakve toalete pravljene su po uzoru na negliže. Slip haljinu je tokom devedesetih Džon Galijano lansirao u sam vrh svetske mode uz pomoć modela poput Sindi Kraford, a nisu joj odolele ni trendseterke kao pokojna princeza Dajana.


I dok je prošle godine svoju roze toaletu ponela sa crvenim papučama, tašnom i sakoom, ovog puta Anđelka ju je ponela na sasvim svež način: u spoju sa svetlucavom "disko" torbicom i kožnom jaknom, što je njenom izgledu dalo pomalo edgy crtu.

 

Anđelka Prpić
foto: Instagram

 

makonda-tracker