savršena

Zeleno je definitivno njena boja! Anđelka Prpić u HOLIVUDSKOM STAJLINGU koji odiše elegancijom i seksepilom

1

Naša čuvena glumica je kraljica stila, a sada je zaista pobrala simpatije svih prisutnih

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Poznata glumica Anđelka Prpić pojavila se večeras na konferenciji za medije koja je organizovana povodom najave za premijeru filma "Al je lep ovaj svet" u režiji Filipa Čolovića na osnovu scenarija koji je napisao sa Andrejem Šepetkovskim. 

 

U pomenutom filmu glavne uloge igraju Andrija Kuzmanović i Anđelka Prpić, uz Nikolu Pejakovića, pomenutog Šepetkovskog i druge poznate glumce. 

 

 

Tim povodom ogranizovan je događaj na kojem su se pojavili mnogi glumci, a Anđelka Prpić je i ovog puta odabrala odevnu kombinaciju vrednu Holivuda.

 

Naime, ona je obukla prelepi zeleni kombinezon izrađen od najkvalitetnijeg satena, koji je bio sečen u struku i koji je savršeno istakao njene obline. 

 

Uz njega Anđelka je ponela cipele sa visokom potpeticom koje su joj dale dodatnu dozu elegancije. Talasasta kosa i diskretne minđuše doprineli su njenom fantastičnom izgledu. 

 

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

 

Cele večeri Anđelka nije skidala osmeh sa lica i svim okupljenim novirarima, kolegama i prijateljima je rado odgovarala na pitanja o filmu.

 

Sudeći prema njenom izrazu lica reklo bi se da je pred nama nešto veliko i da će ovo biti još jedna uloga po kojoj ćemo lepu Anđu pamtiti. 

 

U kakvim još izdanjima smo imali prilike da je vidimo pogledajte u galeriji. 

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

 

makonda-tracker