svedeno & damski

Trik Anđelke Prpić iz kog mnoge mogu da uče: Kako malom crnom haljinom prikovati sve poglede za sebe?

0

Pažljivo birana toaleta s kojom je nemoguće pogrešiti i šik sandale koje čine da noge izgledaju duže – proveren način da zablistate u važnim prilikama

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šarmantna glumica Anđelka Prpić je na ovogodišnjem Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji dobila prestižno priznanje – Zlatnik cara Konstantina za izuzetan doprinos afirmaciji i promociji filma.


Zvezda najuspešnijih domaćih komedija, koja nas je prošle godine ostavila bez reči svojom ulogom u filmu i seriji "Jedini izlaz", i u ovoj prilici je bila besprekorno odevena.


Za festivalsko veče u kojem joj je uručena nagrada Anđelka je odabrala modni klasik: malu crnu haljinu, ali njen izbor nije pao na bilo koju već viđenu i proverenu varijantu.

 


Glumica se opredelila za satenski model s trakama koje padaju na nadlaktice tako da otkrivaju i naglašvaju ramena, a u pitanju je toaleta A-kroja, koja je odličan izbor za svaki tip građe. Donji deo haljine je kratak i pada pored tela, a čitav model odiše romantičnom atmosferom i klasičnom elegancijom.

 


Ipak, kako bi njena toaleta još više došla do izražaja, srpska glumica poslužila se još jednim trikom: umesto prevaziđenih crnih salonki, kakve obično viđamo s malom crnom haljinom, ona je ponela nude sandale. Anđelka je odabrala vrlo efektan model s tankim i visokim štiklama i mrežicom koji vizuelno izdužuje noge, a da sve bude još otmenije – tu je decentan zlatni lančić oko zgloba.

 


Glumica je, inače, poznata po svedenom damskom stilu, a ako nas pitate, ovo joj je jedna od boljih kombinacija do sad!

 

 

makonda-tracker