jednostavno, a šik

Čizme stare 10 godina i najobičnije farmerke: Ultratrendi stajling Kejt Midlton za svaki dan koji svako može da kopira

1

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton retko bira džins, ali svaki put ga kombinuje tako da on izgleda kao savršen komad za poslovni stil.

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton posetili su gradić Abergeveni u Velsu, gde su na razgovarali s lokalnim farmerima.


Za ovu priliku vojvotkinja od Kembridža odabrala je ležeran autfit s jasnom business crtom, a ovo je jedna od retkih situacija u kojoj smo je videli u farmerkama.

 

Supruga princa Vilijama ponela je skinny model pantalona od teksasa, i to u crnoj boji, a ovaj neutralan komad je maestralno kombinovala. Iako je hodala po travi, ona je samopouzdano koračala u crnim kratkim čizmama od prevrnute kože koje imaju blok-petu, a potpisuje ih Aquatalia.

 

1 / 5 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Reč je o obući koju vojvotkinja ima više od 10 godina i često ju je nosila na svojim javnim pojavljivanjima, a prvi put u Englesiju, mesec dana pre udaje za Vilijama. Kejt je uz to ponela i jedan od hit komada proteklih meseci — jednostavnu jednobojnu rolku, a opredelila se za model maslinastozelene boje.

 

Kombinovala ga je sa strukiranim kaputom iste nijanse koji je deo linije za jesen 2015. modne kuće Sportmax.
 

 

makonda-tracker