idealno za leto

Belo + roze = nežnost i zavodljivost! Autfit Ane Ivanović u kom je moguće izgledati isključivo BOŽANSTVENO

1

Srpska teniserka jedna je od slavnih dama koje ovog leta često i rado nose pink nijanse, a sad se pojavila u možda i najlepšoj kombinaciji sezone

foto: Instagram
foto: Instagram

Ružičasta boja definitivno je obeležila letnju sezonu 2022. godine, a najdominantnije bile su izrazito svetle nijanse.


Svetska modna scena potpuno je poludela za trendom Barbiecore, na čiju je pojavu uticalo snimanje filma "Barbi", s Margo Robi u glavnoj ulozi, budući da je internet svakodnevno bio preplavljen fotografijama sa seta na kojima dominiraju pink autfiti lepe glumice.

 

Slavne devojke i trendseterke odmah su požurile sa svojim roze modnim odgovorima, a među onima koji nisu zaobišli ovaj letnji trend je i naša teniserka Ana Ivanović.


Srpska lepotica, koja trenutno uživa na letovanju sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, podelila je na Instagramu fotografiju za koju je pozirala u vrlo trendi izdanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ana se opredelila za dugačku suknju ravnog kroja, duboki model u nežnoj svetloroze boji, koji je kombinovala s belim halter topom, savršenim izborom ako želite da istaknete ramena i izvajane ruke.


Sportistkinja je uz to ponela pink Jacquemus mini-torbu i bele sandale, a sve je upotpunila jednostavnim naočarima za sunce.

 

 

makonda-tracker