oduševila prirodnim izdanjem

"Ne volim baš jutra, ali...": Fotografija Nine Janković bez šminke je sve što treba da vidite danas

0

Nina Janković važi za jednu od naših najlepših prirodnih glumica.

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Nina Janković je najpre svojim talentom osvojila srca publike i potom nastavila da nas oduševljava novim ulogama. Svojom neposrednošću i prirodnim izgledom pleni gde god da se pojavi.

 

Nina vrlo često na svom Instagram profilu deli različite fotografije, pa tako kod njen možete videti savršene odevne kombinacije, porodične trenutke, ali i prirodnu lepotu bez filtera i šminke.

Njena poslednja objava je privukla samo pozitivne komentare, a Nina je još jednom pokazala zašto je jedna od omiljenih i najlepših na našoj javnoj sceni.

 

- Ne volim baš jutra, ali ovo je odlično počelo - napisala je Nina u opisu fotografije, a komentari i lajkovi nisu prestajali da se nižu.

"Savršenstvo bez mane", "Šta ti je prirodna lepota", "Izgledaš kao devojčica", "Fenomenalna ti je koža", "Mnoge devojke bi ti pozavidele" - bile su samo neke od reakcija na pomenutoj društvenoj mreži.

 

Nina je uvek svedena i sofisticirana, pa čak i u sportskim izdanjima, iako njen posao zahteva šminku i različita tretiranja, glumica se trudi da i u svečanim prilikama blista, ali sa vrlo malo šminke, kako bi njene prodorne plave oči došle do izražaja.

 

 

makonda-tracker