probajte i vi

Uz jedan komad izgleda TAKO MOĆNO! Nina Janković ima novi omiljeni modni detalj i moći će da ga nosi decenijama

0

Jedna od najboljih i najlepših srpskih glumica ujedno je i jedna od najbolje stilizovanih, a uvek ima i neki trendi aksesoar koji daje šik notu njenim kombinacijama

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Nina Janković (33) spada u žene koje ne umeju da pogreše kada je moda u pitanju, a glavna karakteristika njenog stila je to što uspeva da izgleda i u korak s najnovijim trendovima i vanvremenski.


Njene odevne varijante odišu duhom modne klasike, pa je tako često nosila komade i modne detalje koji će još dugo imati posebno mesto u njenom garderoberu. Jedan od njih je svakako efektan slamanti šešir bele boje, koji je proteklih dana pokazala više puta.

 

U pitanju je jednostavan model čija je "glava" uska, dok je obode ravan, nešto širi i okruglog oblika i savršen je ram za glumičino prelepo lice. Kao da nije dovoljno što je svojim obožavateljka predstavila it komad koji se ove sezone vraća u modu, ona je pokazala i jednostavan trik za njegovo nošenje.


Lepa Nina najpre je pozirala noseći ovaj aksesoar u kombinaciji s košuljicom kratkih rukava, a ovaj poluelegantni komad je crne boje, zbog čega stvara upečatljiv kontrast s belim šeširom.

 


Međutim, nije stvar samo u kontrastu — glumica je potom otkrila da je nosila svoj novi omiljeni aksesoar i u kombinaciji s belom košuljom dugih rukava i s prugama i pokazala da su košulja i šešir vrlo efektan način da postignete naizgled nehajni šik u stilu Francuskinja.

 


Kao i slamnate torbice, ovakvi šeširići vraćaju se u modu svake prolećne i letnje sezone i to je pravilo od kog trendseterke ne odustaju decenijama. Dok su ranije bili rezervisani isključivo za najsvečanije trenutke, danas ženske šešire možemo da vidimo na svakom koraku.

 

 

Reč je o vrlo praktičnom detalju koji pruža zaštitu od sunca, lagan je, daje dozu elegancije i lako se uklapa u svaki stil. Jednako je formalan i casual i jedva čekamo da vidimo kakve će sve modele nositi ostale poznate lepotice.

 

 

 

makonda-tracker