kako se obući za posebne prilike?

Traži mnogo samopouzdanja, ali rezultat je — VELIČANSTVEN: Stajling Nine Janković koji ne bi svako umeo da kopira

0

Jedna od najbolje odevenih žena na našim prostorima jednostavno ne ume da pogreši, a s lakoćom nosi i najsmelije i najzanimljivije odevne varijante

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Nina Janković spada u poznate dame koje izgledaju spektakularno šta god da obuku, a ona je jednako veličanstvena u elegantnim haljinama, svakodnevnim kombinacijama s farmerkama, otmenim odelima...

 

Upravo je ovo poslednje zvezda serije "Kalkanski krugovi" odabrala za jedan prestonički događaj i, ako nas pitate, bila među najbolje odevenima!

 

Nina je sinoć bila jedna od poznatih gošća na promociji novog parfema, a glumica je za ovu priliku odabrala vrlo šik autfit sastavljen od upečatljivih komada.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Čitavo glumičino odelo bilo je statement — odabrala je spoj tamnog sakoa i pantalona zvonastih nogavica koji su ukrašeni krupnim i neobičnim cvetovima efektnih teget, roze i narandžastih tonova. Kao da ovaj komplet nije sam po sebi dovoljan da svi pogledi budu uprti u nju, Nina nije igrala na sigurno i ponela neutralnu belu ili crnu košulju, već je sve upotpunila narandžastom bluzom s trakama koje se ukrštaju formirajući okovratnik.


Glumica je tome dodala klasične crne lakovane salonke i tanak Gucci kaiš crne boje.

 

Nina Janković
foto: Instagram

Nininom šminkom dominirali su nežni tonovi između boje kajsije i krem, a kosu je podigla u visoku punđu, uz dva izvučena pramenova oblikovana u talase.


Kako je ne obožavati?

 

 

makonda-tracker