ko je ostavio najbolji utisak?

Obnažene grudi i butine ostale u drugom planu: Jedan muškarac je SVE ZASENIO na sinoćnoj dodeli MTV VMA nagrada

1

Crni tepih vrveo je sinoć od neobičnih kreacija, ali jedna je ukrala sve poglede

foto: EPA-EFE /  JASON SZENES
foto: EPA-EFE / JASON SZENES

U Nju Džerziju je sinoć održana dodela MTV video i muzičkih nagrada, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti. Ipak, čini se da su oni najveći rešili da propuste ovaj događaj, ali zvezde koje su prošetale crvenim, u ovom slučaju crnim, tepihom dale su sve od sebe da ostave utisak.


Budući da dodela nagrada MTV VMA važi za ceremoniju na kojoj je maltene sve dozvoljeno što se tiče mode, mnogi ponekad lako iskliznu u kič, a tako je bilo i ove večeri.

 

Imali smo priliku da vidimo mnogo ekscentričnih odevnih kombinacija i komada koji su na granici neukusa ili su prešli, a defitinitivno je među onima koji su privukli najviše pažnje Anita, pevačica koja je dobila nagradu za najbolju latino izvođačicu godine. Ona se na crvenom tepihu pojavila u kreaciji s potpisom modne kuće Schiaparelli, koja je sastavljena od dugačke duknje i korseta koji otkriva jednu dojku i strateški skriva neke njene delove komadom čipke.


Zvezda večeri bila je Tejlor Svift u srebrnoj mini-haljini brenda Oscar de la Renta, dok je Beki Dži ponela nesvakidašnju toaletu Zuhaira Murada. Bila je tu i Lizo, u predimenzioniranoj haljini sa šlepom u crnoj boji, zbog koje su mnogi konstatovali da joj je modna inspiracija očigledno bila kesa za smeće, dok je i Sofija Karson ponela crnu odevnu varijantu s kapuljačom, koja nosi potpis kuće Carolina Herrera.


Ipak, čini se da niko nije izazvao reakciju kao Lil Nas Iks, koji je preko svetlucavih crnih pantalona poneo svojevrsnu krinolinu ukrašenu crnim perjem, a na glavi je nosio ogromni aksesoar sastavljen od niza koncentričnih krugova, takođe ulepšan efektnim perjem. Da sve bude još zanimljivije, potom se presvukao – u rupičastu haljinu!

 

Kako je sve to izgledalo, proverite u galeriji.

 

1 / 20 Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

 

 

makonda-tracker