FOTO

3 haljine koje su očarale zemlju mode: Severina ima fatalne kombinacije koje savršeno idu uz štikle, ali i uz JAPANKE

0

Severina Vučković je na odmoru u Italiji, a njene odevne kombinacije u zemlji mode su glavna tema.

foto: Instagram
foto: Instagram

Severina nas uvek iznenadi svojim stilom i osećajem za eleganciju, tako da od nje možemo videti i ekstravagantne kostime koje zahteva scena, ali i savršeno elegantne i svedene kombinacije koje su idealne za sve prilike.

 

Pevačica je trenutno u Italiji, pa i ne čudi što je na visini modnog zadatka, s obzirom na to da se nalazi u zemlji u kojoj su modne greške nedopustive.

Poslednje objave na kojima Severina pozira u drevnoj Italiji su svakoga ostavile bez daha, a vi se možete i sami uveriti koliko je ova žena inspirativna, pa možda joj i ukradete neku ideju za stajling.

 

Crna satenska haljina sa velikim šlicem uklopljena sa diskretnim nakitom je savršena za dnevne šetnje ukoliko kao Seve nosite papuče, a kad biste se odlučili za elegantne štikle, onda je ovo savršeno rešenje za romantičnu večeru.

Široka haljina u dve boje koju Severina opet kombinuje sa neizostavnim japankama je kao stvorena za šetnje gradom ili dnevne sastanke.

Sledeća pevačicina neodoljiva kombinacija je u zanosnoj crvenoj haljini sa V izrezom i dugim rukavima, a Severina definitivno zna najbolji način da nosi japanke pošto su joj one neizostavni komad na poslednjim objavama, pritom sve haljine su univerzalne, pa ih možete nositi uz bilo koje modele obuće.

Procenite i sami zašto je Italija oduševljena Severininim stajlingom, a ukoliko budete želeli, iskopirajte i samo gledajte kako sva pažnja postaje vaša.

 

 

makonda-tracker