kopirajte ih odmah

Urbano, trendi & tako, tako udobno! 5 načina da u KARGO PANTALONAMA budete u centru pažnje na svakom koraku

0

Kako se nose kargo pantalone ove godine? Ako pitate trendseterke poput Bele Hadid, kako god želite! Ipak, ovako izgledaju najbolje.

foto: Hayk/jack / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia, MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Hayk/jack / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia, MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kargo pantalone bile su nezaobilazan trend tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih, a influenserke su saglasne – ovih dana, nez njih nema trendi stila!


Inspirisane vojničkim stilom, kargo pantalone obično imaju velike džepove na preklop, vrlo su komotne i prave se u kaki i maslinastim nijansama, a nemoguće je pogrešiti s najobinijim belim ili crnim modelima. Ranije su ih popularizovale Avril Lavinj, Britni Spirs i Bijonse, a u poslednje vreme u njima najčešće viđamo manekenku Belu Hadid.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


One su funkcionalne, udobne, imaju oštru urbanu crtu i lako se kombinuju. Štaviše, u poslednje vreme lakše nego ikad jer ih je dopušteno nositi na bezbroj načina, pa čak i sa štiklama.

 

Mi vam predlažemo nekoliko načina da nosite kargo pantalone krajem leta i početkom jeseni.

 

  • Sa krop topom

 


Odlučili se za bretele, kratke ili duge rukave, krop top je pouzdan način da u kargo pantalonama ostavite utisak. Upravo je ovo bila nezvanična uniforma pop i R'n'B zvezda krajem devedesetih, a ovaj trend se vratio na velika vrata, pa influenserke najčešće ovaj model pantalona nose s kratkim gornjim delom odeće.

 

  • Sa košuljom

 

 

Klasična bela košulja je uvek zahvalan komad jer može da se nosi i u ležernom i u poslovnom stilu, pa i u svečanim odevnim kombinacijama. Zato nije iznenađujuće što se ona često nosi i s kargo pantalonama, a najbolje će izgledati ako se odlučite za uži model i svemu dodate baletanke ili obuću s visokim štiklama.

 

  • S bomber jaknom

 

 

Uz jednostavnu majicu ili duks sa natpisom, za urban izgled u kargo pantalonama obavezno ponesite jednostavnu i jednobojnu bomber jaknu. Šta vam više treba za udoban i efektan jesenji izgled za svaki dan?

 

  • S kratkim čizmama

 

 

Dakle, uz kargo pantalone gotovo svaki gornji deo odeće izgleda sjajno, a tako je i kada je reč o obući. Obično je svima prvi instinkt da ih kombinuju s patikama, dok oni smeliji biraju elegantniju obuću, ali ako želite da izađete iz svoje zone komfora obujte gležnjače i rezultat će biti izvanredan!

 

  • S bojama

 

 

Budući da su kargo pantalone obično jednobojne, "začinite" ih tako što ćete ih kombinovati sa odećom ili obućom u jarkim nijansama ili dezeniranim komadima. Najjednostavniji način su šarene patike, ali odlično će izgledati i majica sa upečatljivim šarama.

 

 

makonda-tracker