trend sezone

Nadali smo se da se NIKAD neće vratiti u modu: Kejt Mos demonstrira kako OMRAŽENU OBUĆU nositi kao remek-delo

0

Ženska obuća nudi tako mnogo modela, ali Kejt Mos se odlučila za jedan koji nije posebno popularan i uspela da ga iznese spektakularno

foto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dopadale vam se ili ne, klompe su se vratile u modu, i to na velika vrata!


Pre desetak godina, u Chanel kolekciji Karla Lagerfelda za proleće i leto 2010. godine one su najavljene kao veliki predstojeći trend, ali se nisu odmah "probile", već se godinama postepeno vraćaju na scenu.


S vremena na vreme, ovako dizajnirana obuća pojavljivala se na modnim revijama, nosila ih je poneka poznata trendseterka, ali se čini da je 2022. godina definitivno njihova! Sve češće imamo priliku da vidimo klompe u street style kombinacijama poznatih, a pre nekoliko dana ih čak nosila švedska princeza Madlen.

 

Odmah potom, u klompama smo videli Kejt Mos, živu legendu svetskog modelinga, koja je pronašla način da ova udobna obuća izgleda vrlo trendi.
Manekenka je u Londonu uslikana dok je bila u kupovini, a opredelila se za boho stajling, u koji su se klompe odlično uklopile.

 

1 / 5 Foto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Kejt je ponela mini-suknju od tamnog teksasa, neporubljen model koji odiše nonšalancijom i vrlo je zgodan za svaki dan. Uz to je odabrala laganu bluzu sa cvetnim dezenom, kojom dominiraju plava i zelena boja, dok je oko vrata nosila dugačku lila maramu.


Mosova je preko ruke nosila jesenju jaknicu maslinastozelene boje, a opredelila se i za vrlo efektan nakit: tirkiznu narukvicu i prsten s velikim ljubičastim kamenom.


Što se tiče pomenutih klompi, Kejt je odabrala model brenda Givenchy, jednostavne crne papuče bez ikakvih detalja, a sve je zaokružila crnom kožnom tortbom.


Ako Kejt Mos kaže da su klompe ponovo in, ko smo mi da se protivimo, zar ne?

 

 

makonda-tracker