budite u trendu

Mogu uz pantalone, suknju, haljinu: Ova 4 modela obuće su apsolutni MUST HAVE ove jeseni

0

Kao i svake godine svi koji prate modu jedva čekaju da vide šta je to što će biti u trendu ove jeseni i evo, tu su...

foto: Shutterstock / Victoria Chudinova
foto: Shutterstock / Victoria Chudinova

Ukoliko ste s nestrpljenjem isčekivali kada će se na koricama svetskih modnih magazina pojaviti obuća koja će obeležiti ovu jesen imate razlog da se radujete.

 

Konačno su tu i sada imate priliku da krenete u šoping, jer ova 4 modela obavezno morate imati u svom cipelarniku ove jeseni.

 

 

Skejterske patike 

 

Kao i svake godine patike su neizostavni deo svakog jesenjeg autfita. Ovog puta to su širi modeli, nalik onima koji nose pasionirani ljubitelji skejtbordinga. 

 

U raznim bojama, sa šarenim pertlama ili bez njih, ovaj model je nešto što će učiniti da izgledate opušteno, a ipak u trendu i moderno.

 

 

Mnogo je raznih kombinacija koje se mogu nositi uz njih, a mogu se kombinovati na dugi ili kratku suknju, farmerke, pantalone, pa čak i na haljinu. 

 

Čizme sa visokom petom

 

Ukoliko ste ljubitelji štikli ovo je vaša srećna jesen. Štikle su se u proteklih nekoliko godina vratile na velika vrata i ponovo postale deo mode, koji reklo bi se, neće skoro postati aut. 

 

Štikla može da varira od one debele, do tanke, a možete ih nositi uz sve, ali doslovno sve... Bilo da nosite uske farmerke ili volite da u kratkoj suknji prošetate gradom, čizme na visoku petu su tu i čekaju na vas.

 

 

Meri Džejn cipele

 

Meri Džejn cipele su aposlutni hit su ove godine. One u jarkim bojama su definitvno must have, zato se ne libite da kupite recimo neke u pink boji.

 

Ovaj model je bio veoma popularan tokom devdesetih, a sada se vratio na velika vrata. Osim ovog modela na štiklu, tu je i njegova ravna verzija koju smo imali prilike da vidimo u kolekcijama brendova „Miu Miu“ i „Marc Jacobs“.

 

Upečatljive kopče i kaišići najčešći su dodaci na modelima „Mary Jane“ cipela, a možete ih nositi u casual varijanti uz farmerke, ili nešto ženstvenijoj, uz slip haljinu i kardigan.

 

Cipele na platformu

 

U poslednjih nekoliko godina cipele na petu su pravi modni hit. Nose se u svim bojama, lako se uklapaju, a u njima noga izgleda duže i mršavije.

 

Idealno se uklapaju uz haljinu, farmerke, pantalone i sve druge odevne predmete. Dokaz da su one u drečavim bojama totalni hit jeste i činjenica da je jedne takve nedavno na svom venčanju ponela lepa hrvatska glumica Tihana Lazović. 

 

Evo kako ih je ona iskombinovala uz kratku venčanicu sa dugačkim šlepom i mnogo tila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker