neobično

Ovu obuću nikad (ali baš nikad) niste videli na plemkinji: Princeza Madlen pokvarila autfit na simpatičan način

1

U ovom modelu obuće ni mnoge "smrtnice" ne bi nikad izašle iz kuće, ali princeza Madlen je na prvo mesto stavila udobnost

foto: Karin Törnblom/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Karin Törnblom/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Madlen, vojvotkinja od Helsinglanda i Gestriklanda, najmlađe je dete švedskog kralja Karla XVI Gustafa i kraljice Silvije od Švedske, a često je u senci starije sestre i prestolonaslednice Viktorije i brata Karla Filipa.


Madlen, za razliku od ostatka porodice, živi na Floridi, sa suprugom Kristoferom O'Nilom i njihovom decom princezama Leonor i Adrijen i sinom princem Nikolasom, a svaku priliku koristi da se vrati kući i poseti Stokholm i Eland. Pre nekoliko dana, ona je viđena u glavnom gradu Švedske dok se pripremala za put, a mediji su primetili njenu nesvakidašnju odevnu kombinaciju.

 

Princeza Madlen izgledala je očaravajuće u stajlingu savršenom za kraj avgusta i početak septembra, a ključni komad je bluza modna kuće Zimmermann.

 

 

U pitanju je lagani model svetloroze nijanse koji je ukrašen cvetnim dezenom u zlatnim tonovima i efektnim kopčanjem, a kombinovala ga je s ultimativnim modelom farmerki za leto – skinny belim teksas pantalonama!


Iako bi ovaj autfit izgledao jednako trendi i sa salonkama, i sa espadrilama, ravnim sandalama, pa čak i patikama, princeza Madlen je odlučila da stavi praktičnosti u udobnost na prvo mesto. Zato se pred paparacima pojavila u klompama.

 


Izvor je pao na udobne papuče Kersin Adolfson u crnoj boji, koje imaju crveni đon, žuti kaiš i simpatičan dezen na kom vidimo cveće i gusku. Neuobičajen izbor za jednu princezu, ali svakako zanimljiv!

 

 

makonda-tracker