da li se promenila?

Svi ZABRINUTI za manekenku: Izgled Kejt Mos na svedočenju u korist Džonija Depa iznenadio sve

1

Ona je iznela svoje tvrdnje, ali svi komentarišu jednu stvar. 

foto: PATRICK HERTZOG/AFP/Profimedia
foto: PATRICK HERTZOG/AFP/Profimedia

Manekenka Kejt Mos svedočila je u korist svog bivšeg dečka Džonija Depa, na suđenju sa njegovom sada već bivšom suprugom Amber Herd, a tom prilikom javnost je primetila jednu stvar, a to je da se njen izgled dosta promenio. 

 

Kejt Mos je bila velika ljubav glumca Džonija Depa odlučila je da svedoči njemu u korist. 

 

Prvo je bivša supruga Džonija Depa iznela je optužbe na njegov račun, da je svojevremeno svoju devojku Kejt Mos gurnuo niz stepenice, što je manekenka demantovala.

 

Kejt Mos
foto: Youtube Printscreen

 

Ne, nikada me nije gurnuo niti udario. Izlazili smo iz sobe. On je izašao pre mene. Bila je oluja, i kako sam izlazila iz sobe okliznula sam se i pala niz stepenice. Povredila sam leđa i počela da vrištim jer me jako zaboelo. On je dotrčao do mene, odneo me u sobu i pomogao mi — rekla je Kejt.

 

Ipak, pored svedočenja, pažnju javnosti privukao je njen izgled. Naime, Kejt se dosta promenila, što je kako pišu mediji posledica burnog života, ali i estetskih zahvata koje je u poslednjih nekoliko godina imala na svome licu.

 

Kejt Mos
foto: Youtube Printscreen

Mnogi i dalje smatraju da je ona još uvek jedna od najpoželjnijh žena svetu, ali su je mnogi i kritikovali zbog toga što je kako navode "promenila lični opis". 

 

 

makonda-tracker