must have

Kako izgledati mršavije, više i zamamnije? Magične farmerke Džej Lo koje mogu da se nose od januara do decembra

0

Ovaj model teksas pantalona nosi se uz skoro svaki tip obuće, prikladan je za sva godišnja doba i ima čarobne moći – može potpuno da transformiše figuru!

foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako su mediji pisali da će sveže venčani Dženifer Lopez i Ben Aflek provesti neki period razdvojeni zbog poslovnih obaveza, oni su ponovo uhvaćeni zajedno. Par je pre nekoliko dana viđen na aerodromu u Los Anđelesu, gde su se privatnim avionom uputili u Njujork, a Džej Lo je još jednom pokazala zašto je pravi modni kameleon.


Nakon niza romantičnih odevnih kombinacija na njihovom medenom mesecu u Parizu i sportskih autfita po povratku kući, ona se sada pojavila u stajlingu koji je zamisliv u bezbroj prilika!

 

Dženifer je, naime, za putovanje odabrala odeću koja je udobna, a može da se nosi i za svaki dan, šetnju, izlazak na kafu, poslovni sastanak, odlazak na predavanje... bilo gde. Ključni deo njene kombinacije svakako su farmerke, modni klasik koji je očito birala vrlo pažljivo i koji je potpuno transformisao njenu figuru.


Džej Lo se pred paparacima pojavila u komadu džinsa koji je očito inspirisan stilom sedamdesetih, ali se svako malo vraća u modu, pa je proteklih godina napravio pravi mali modni bum.

 

1 / 9 Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Reč je o farmerkama visokog struka, koje su pripijene u gornjem delu tela, a od kolena se šire u oblik zvona. Odlično su rešenje ako želite da transformišete svoju figuru: "obuzdavaju" eventualni višak u predelu kukova i zadnjice, zbog visine struka čine da figura deluje izduženo, pa u ovakvim pantalonama obično izgledamo daleko vitkije.

 

 

Pevačicin izbor pao je na model brenda Et Ochs, i to na varijantu od vrlo tamnog teksasa, zahvaljujući čemu je Dženifer postigla upečatljiv konstrast s klasičnom belom košuljom koju je uvukla u pantalone.


Business casual izdanje upotpunila je espadrilama podignute pete koje nose potpis modne kuće Gucci, a u pitanju je model nazvan "Ofelija", čiji je gornji deo u ciklama nijansi, dok je platforma ukrašena cvetnim vezom.

 

 

Ipak, ovakve pantalone Džej Lo je mogla da kombinuje i s patikama, baletankama, sandalama, a u jesenjoj sezoni čak i šik gležnjačama.


Uz to je ponela i Gucci tašnicu s prepoznatljivim printom, konkretno model Attache od 4.350 dolara.

 


Bili spremni da izdvojite ovu sumu za stajling ili ne, ovaj autfit Dženifer Lopez svakako vam može poslužiti kao inspiracija – duboke tamne zvoncare i jednostavna bela košulja i nema greške!

 

 

makonda-tracker