(FOTO)

Farmerke ovog kroja su večno moderne: Jelena Rozga ima SAVRŠENO rešenje za izlazak u grad i lako se kopira

0

Jelena Rozga je fatalna Splićanka koja nas uvek prijatno iznenadi svojim izgledom, a istovremeno je uvek elegantna i svedena dama koja ostavlja utisak.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Rozga je dosta aktivna na Instagramu, pa često možemo da vidimo kako se obukla za određene prilike, a nije redak slučaj ni da su njene kombinacije odlične za kopiranje kada vam ponestane ideja.

 

Pevačica je jako popularna, a sve više postaje i modna ikona čiji se trendovi prate. Ona je ovog puta ponela jednostavnu kombinaciju savršenu za večernji izlazak koju vrlo lako možete iskopirati.

 

Jelena je ponela farmerke ravnog kroja koje su sada apsolutni hit sezone i njih je uklopila sa elegantnim sandalama kako bi cela kombinacija dobila dodatnu vrednost i ne bi ličila na sportsku. Na sve to imala je specifičnu kratku majicu sa širokim rukavima i sitnim izrezima, a to je bilo sasvim dovoljno da pokupi samo pozitivne komentare.

Kosu je podigla u rep i stavila neizostavne naočare za sunce, te je tako njen autfit bio spreman za šetnju gradom, kafu sa prijateljima ili važan izlazak.

 

Podsetimo, nedavno je počelo da se spekuliše da je Jelena Rozga ponovo zaljubljena i to u sedam godina mlađeg kuvara Ivana Pažanina, ovo nije prvi put da njih dvoje hrvatski mediji spajaju, međutim ranije je pevečica demantovala sve navode, dok su sad sumnje ponovo aktivirane.

 

 

makonda-tracker