kao milion dolara

Kažu joj da zbog Bastija batali štikle, ali ona ne odustaje: Stajliš cipele zbog kojih danas svi pričaju o Ani Ivanović

10

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka, a par nastavlja da putuje Evropom i uživa u čarima leta.

foto: Ana Ivanović Instagram
foto: Ana Ivanović Instagram

 


Nakon što su nas pozdravili sa više destinacija, Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović podelili su fotografiju za koju je pozirao u prelepom francuskom Evijanu, a ona e privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama.


Naša lepa Ana pokazala je kako suprug i ona zagrljeni uživaju nadomak jezera, a očito je prilika bila nešto svečanija jer su fudbaler i teniserka bili izuzetno elegantni.

 

Zgodni Nemac pozirao je u odelu i košulji, dok je srpska sportistkinja izgledala očaravajuće u jednostavnoj crnoj maksi-haljini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Ana je za ovu priliku odabrala vrlo šik cipele sa špic-vrhom, model u crnoj boji koji je ukrašen jednostavnim belim mašnicama. Reč je o obući koja odiše glamurom i zahvaljujući visokim i tankim štiklama dodaje nekoliko centimetara, a ovaj detalj "zapao je za oko" jednoj Aninoj obožavateljki.

 

Ana Ivanović
foto: Instagram

Anči, stavi neku sliku bez štiklica, na svim slikama si viša od njega. Vidi se da ste skladan par. Svu sreću vam želim — poručila je jedna žena koja prati teniserku na Instagramu.


Ipak, razlika u visini, koja bez visokih potpetica iznosi jedan centimetar, nije nešto što čime se Ana opterećuje, baš kao ni njen suprug, koji ponosno i samopouzdano pozira pored svoje drage dok ona nosi štikle.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Srpska teniserka u svim svečanijim prilikama nosi više potpetice, a osmesi Ane i Bastijana iznova nam pokazuju koliko oni mare za ovu razliku.


Švajnštajger je, inače, jedan od retkih slavnih muškaraca koji su dovoljno samouvereni i imaju ovakav pristup, pa tako pored glumice Zendeje dok je na štiklama rado pozira njen dečko i glumac Tom Holand, a isti je slučaj i s muzičkom zvezdom Kitom Urbanom, suprugom australijske oskarovke Nikol Kidman.

 

1 / 5 Foto: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

 

makonda-tracker