FOTO

Sva magija festivala je pripala njoj! Mirka Vasiljević u Vrnjačkoj Banji OČARALA modnim odabirom i demonstracijom stila

0

Tradicionalni Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji premijerno je otvoren, a naše glumice su se potrudile da svojim toaletama ulepšaju festivalske dane.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Među okupljenima koji su došli na otvaranje 46. Festivala filmskog scenarija, bila je i glumica Mirka Vasiljević.

 

Mirka se ne eksponira previše, pa je svako njeno pojavljivanje pomno ispraćeno od strane svih medija. Lepa glumica je uveličala čuveni festival, a premijera filma Ala je lep ovaj svet pokupila je samo pozitivne kritike.

Inače, glumica Anđelka Prpić je odnela nagradu za najbolju glumicu Zlatnik cara Konstantina.

 

Mirka je bila odevena, kao i uvek, odmereno i sa stilom, a njen odabir boja se simbolično slagao sa samim festivalom i zlatnim godinama srpske kinematografije. Glumica je odabrala kombinezon bez previše detalja, kosu je stilizovala u niski rep i trudila se da ima minimalno šminke.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Diskrente minđuše i ogrlica su bile još jedini detalj koji je Mirka odabrala i sve ostalo je učinila njena harizma i osmeh.

 

Lepa glumica uvek skreće pažnju kada se pojavi negde, a njej izgled je često glavna tema. Poznato je da Mirka ne voli modne eksperimente, pa uvek bira ono što je sigurno. Čini se da je ovim kombinezonom malo dala slobode svojoj mašti i moramo priznati da joj savršeno stoji.

 

Podsetimo, Mirka Vasilljević je nedavno rodila i četvrto dete, a nakon svake trudnoće je uspešno vraćala svoju staru liniju. Glumica je jednom otkrila u čemu je tajna njenog dobrog izgleda.

 

— Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan: pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje — idite da spavate pa ćete zavarati glad, pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak — objasnila je tada glumica.

 

 

makonda-tracker