pored velikog priznanja, aplauz i za stajling

Nepresušna INSPIRACIJA za avgustovske dane: 2 kombinacije Anđelke Prpić zbog kojih je čak i čuveni Festival bio u senci

1

Festival filmskog scenarija je premijerno po 46. put otvoren u Vrnjačkoj Banji, a film Ala je lep ovaj svet je oduševio gledaoce.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Cele godine se čeka veliki Festival filmskog scenarija u kom zablistaju domaći glumci i reditelji, a ovog prvog dana glumica Anđelka Prpić je ukrala svu slavu.

 

Naime, Anđelka je osvojila Zlatnik grada domaćina za izuzetan doprinos afirmaciji i promociji Fesivala filmskog scenarija, pa je tako glumica prigrlila još jedan uspešan projekat u svojoj karijeri.

Ono što nikad ne prođe neopaženo jeste stajling naših javnih ličnosti koje se uvek potrude da zablistaju i oduševe publiku.

 

Anđelka je za dodelu nagrada odabrala jednostavnu crnu haljinu neobičnog kroja i izreza, a izbor štikli je svima zapao za oko. Zgodna glumica je imala krem salonke koje su bile providne i prekrivene mrežom i karakterističnu frizuru po kojoj je prepoznatljiva.

Crna haljina je uvek pravi izbor i lepa glumica to svakako zna.

 

Međutim, malo pre svečane dodele, Anđelka je zablistala u narandžastom letnjem izdanju sa karnerima i sandalama u žutoj boji, pa je uklopivši ove dve nijanse pokazala da joj leto i letnje boje savršeno stoje.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumica je nasmejano pozirala fotografima, a njene dve odevne kombinacije su, ne samo vrlo lako za kopiranje, već i veoma univerzalne s obzirom na to da stoje svima lepo.

 

 

makonda-tracker