tako trendi

U ruci — voljena i najbesmislenija MINI-TORBA na svetu: Šik prolećno izdanje Ane Ivanović koje se (donekle) lako kopira

0

Praktičan i trendi autfit nekadašnja teniserka je ponela uz aksesoar za kojim su poznate devojke lude, a gotovo da nema nikakvu svrhu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena teniserka Ana Ivanović neretko na Instagramu deli fotografije svojih odevnih kombinacija i postala je prava modna inspiracija devojkama koje je prate, a pre nekoliko dana pokazala je jednu od najlepših varijanti ovog proleća.


Legendarna sportistkinja pozirala je u crnom autfitu koji je začinila ružičastom, najpopularnijom bojom sezone.

 

Ana je odabrala pencil suknju ispod kolena, ali nesvakidašnji model s kopčanjem sa strane i šlicem koji otkriva njene izvajane noge, kao i kraći top identične crne boje. Svemu je dodala crne salonke špicastog vrha, a preko je ponela komotan kardigan efektne pink nijanse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Ipak, poseban detalj je minijaturna torbica brenda Jacquemus, model nazvan Le Chiquito, čija cena iznosi skoro 740 evra.

 


Ovaj model tašne jedan je od najpopularnijih proteklih godina u svetu slavnih, a izdvaja je vrlo upečatljivim dizajnim, uglavnom jarkim bojama i dimenzijama zbog kojih su mnogi torbu Le Chiquito nazvali najskupljom besmislicom na svetu.

 

 

Cena tašnice se, u zavinosti od veličine, kreće između 380 i 940 evra, sudeći po sajtu čuvene modne kuće. U njoj može da stane, u najboljem slučaju telefon, a u najgorem, recimo, samo karmin, i vrlo je nepraktična.

 

 

Poznate dame su, međutim, potpuno lude za njom, imaju je u svim bojama i veličinama i nose je u svim mogućim odevnim kombinacijama, a do sada smo je videli na Rijani, Lizo, Lili Mos, Kendal i Kajli Džener, Điđi Hadid...

 

 

Ako vam je Le Chiquito ipak nepristupačan aksesoar, ova Anina odevna varijanta može lako da se kopira, a poslužiće bilo kakva pink tašnica i spremni za udoban i trendi prolećni dan!

 

 

 

makonda-tracker