trendseterke su lude za njom

Košta manje od 2.000 dinara i ističe najlepše na telu: Ovo je najpopularnija haljina leta 2022!

0

Kvalitetna, trendi i laskava odeća ne mora uvek da bude skupa, a ovaj model haljine je najbolji dokaz

foto: Street style photo/Shutterstock
foto: Street style photo/Shutterstock

Svako malo, jedan model letnje haljine "odskoči" od konkurencije tako da za kratko vreme preplavi društvene mreže i ormane influenserki.

 

Iako su češće u pitanju skupoceni komadi s potpisom poznatih modnih kuća, ponekad imamo sreću da to bude neki pristupačan komad manjeg brenda, a ove godine je u pitanju kreacija na čijoj etiketi piše Seyumixi.

 

Amerikanci je uglavnom kupuju na Amazonu, a ostatak sveta na AliExpress-u, gde cena ove neobične haljine iznosi 1.934 dinara.

Reč je o kolorblok toaleti, sastavljenoj od dveju boja – gornji deo je pink, a donji narandžast. U predelu grudi, ona je sačinjena od uvijenih traka, od kojih je jedna svetloroze, a druga tamnoružičasta. Ispod njih pružaju se izrezi, a potom iznad pupka počinje duboka suknja koja pada do poda i ističe figuru.

 

Dostupna je, iako manje popularna plavo-zelena varijanta.

 

Seyumixi haljina, Kolorblok
foto: Instagram

Mislim da sam upravo pronašla Amazonovu haljinu leta – poručila je influenserka Karsen Kimbol. – Toliko je prokleto slatka!

@karsenkimball linked her in the storefront for ya💅🏼🌸 under “summer 2022 fashion” #amazonfinds #amazonmusthaves #amazondresses ♬ Borderline - Tame Impala

Korisnice koje su naručile ovu pristupačnu toaletu ne prestaju da nižu pozitivne kritike i visoko ocenjuju svoju novu omiljenu haljinu.

 

"Ovo jednostavno izgleda sjajno na svakom tipu građe", "Tako je efektna, osećam se kao da nosim YSL", "Tkanina je tako mekana i deluje kvalitetno, ne mogu da verujem koliko je jeftina"... neki su od komentara.

 

 

makonda-tracker