da li biste nosili tako nešto?

Neki je ismevaju, neki su ODUŠEVLJENI: Viktorija Bekam zna najjednostavniji način da SVE oči budu uprte u vas (ANKETA)

0

Ko kaže da u jesenjoj sezoni ne možemo da eksperimentišemo s bojama i nosimo razigrane odevne varijante? Poš Spajs ima interesantnu ideja koju vredi probati, ali koja nije oduševila baš sve

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktorija Bekam ovih dana se pojavljuje u medijima češće nego inače, a svoj boravak u Njujorku je iskoristila da bude gošća emisije Good Morning America.


Modna dizajnerka, koju obično viđamo u svedenijim odevnim varijantama, stigla je u studio u raznobojnom autfitu koji se mnoge žene ne bi usudile da ponesu. Bekamova je odabrala duboke žute pantalone dugačkih nogavica koje pokrivaju obuću, a kombinovala ih je sa crvenom bluzom s dugim rukavima čija je jedna polovina crne boje.

 

Tom spoju Viktorija je dodala zelenu torbu brenda Bottega Veneta čija cena iznosi 3.200 dolara, a tu su i cipele na pertlanje s visokim štiklama modne kuće Alaia.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Poš Spajs uspela je, ako pitate modne znalce, da iznese "ekstreman oblik" kolor-blok trenda, odnosno istovremeno nošenje boja koje se nalaze na različitim stranama spektra. Pomama za ovakvim spojevima zavladala je početkom prošle decenije, kada su vodeći brendovi poput "Prade" i "Gučija" predstavili komade zasnovane na ovoj tehnici, posebno mešanjem žute i ljubičaste boje. I sama Viktorija ranije je eksperimentisala s kolor-blokingom u svojim kolekcijama za jesen i proleće 2012, a ovaj trend se vraća! "Luj Viton" najavio je veliki povratak mešanja naizgled nespojivih boja, a odmah za njim i druge modne kuće i, ako pitate Viktoriju Bekam — to je sjajna vest.

 

Viktorija je, nesumnjivo, ostavila utisak i privukla pažnju svojim stilom, ali nisu svi oduševljeni njenim odabirom! Dok ima onih koji smatraju da je Viktorijin trik za izgled od kog je nemoguće odvratiti pogled, nije malo onih koji smatraju da je ovo mešavina previše jarkih boja i, štaviše, porede njen autfit s kostimom za klovna.


"Kečap, senf i limeta", "Je l' to ona krenula da juri Betmena", "Bože, ovo je užasno"... neki su od komentara na njen račun.

 

 

Viktorija je, uprkos ovom malom eksperimentu, poznatija po znatno suptilnijim odevnim varijantama i, neretko monoromatskom stilu, a generalno ne nosi jarke nijanse. Njen garderober prepun je pantalona s trapez-nogavicama, a nije joj strano ni nošenje farmerki, koje uspeva da uklopi u poslovni stil.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker