idealna za leto

Košta svega 2.000 dinara: Najpopularniju haljinu na svetu nosilo je već 40 voditeljki, a to nije čak ni najbolje u vezi s njom (FOTO)

0

Verovali ili ne, modno savršenstvo postoji!

foto: Instagram
foto: Instagram

Želite da se obučete kao televizijske zvezde, da ne potrošite previše novca i da vam taj komad stoji kao saliven? Ni mi isprva nismo poverovali, ali istina je - tako nešto postoji!

 

2,5 miliona devojaka želi baš nju: Da li vam se dopada najpopularnija venčanica na svetu? (FOTO, ANKETA)

 

Više od četrdeset voditeljki širom Amerike nosilo je isti model letnje haljine, a ona se može kupiti za samo 20 dolara, javaljaju strani mediji.

 

 

Novinarka kanala ABC Frensis Veng otkrila je da je nošenje ove haljine bilo neka vrsta prećutnog dogovora među TV zvezdama. Vengova je ovu toaletu pronašla na Fejsbuku, a potom u svom blogu objavila i gde ju je pazarila. Nakon nje, desetine njenih koleginica ponelo ju je - doduše, u različitim bojama.

 

 

A post shared by Frances Wang (@franceswangtv) on

 

Ova simpatična haljinica, koja je dobila ocenu četiri (od pet) na Amazonu proizvodi se u čak šest boja, ali definitivno najpopularnija je svetloroze.

 

 

Najbolje od svega je to što prekriva svaki višak u predelu stomaka i kukova, a idealna je za posao jer je udobna i ne otkriva previše.

 

makonda-tracker