dostojno princeze

Od unuke Grejs Keli se to i očekuje! 3 LETNJE HALJINE Šarlot Kaziragi pred kojima će se pokloniti zaljubljenice u modu

0

Ćerka Karoline od Hanovera uvek je savršeno stilizovana, a proteklih mesec dana izdvojile su se vrlo šik odevne varijante

foto: EPA-EFE/MIKE NELSON
foto: EPA-EFE/MIKE NELSON

Šarlot Kaziragi, ćerka Karoline, princeze od Hanovera, i Italijana Stefana Kaziragija, jedanaesta je u redu za presto Monaka, ali je u svetskim medijima jedna od najzastupljenijih članica ove porodice.


Lepotica koja je uspešan model i zaštitno lice modne kuće Chanel ponosno nastavlja stopama svoje pokojne bake Grejs Keli, istovremeno prateći aktuelne trendove i postavljajući nove.


Ona je u svakoj prilici u centru pažnje, a svako njeno modno izdanje obično preplavi modne portale, a proteklih mesec dana pokazala je nekoliko vrlo šik haljina koje su ostavile snažan utisak. Naravno, ona uvek bira Chanel, a nosi ga onako kako i dolikuje ovom brendu — uz nenadmašni glamur i, ipak, jednostavnost.

 

Šarlot je najpre na Kanskom festivalu krajem maja prošetala crvenim tepihom u teget toaleti iz couture kolekcije za 2019. godinu.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

 

U pitanju je tzv. halter-haljina, koja se vezuje oko vrata i otkriva leđa, očigledno inspirisana slip modelima. Šarlotina toaleta pripijena je u gornjem delu, dok u donjem pada prateći liniju tela i ističući njenu figuru.

 

U skladu s glamuroznom prilikom, lepotica je ponela i skupocene dijamantske minđuše i narukvicu iste kuće, uz malenu clutch tašnu i zatvorene sandale s blok-štiklom.

 

Nakon toga, unuku Grejs Keli smo videli na trci Velika nagrada Monaka, kada se pojavila u svetlosivoj haljini od pamučnog žakarda.

 

Šarlot Kaziragi
foto: SplashNews.com/Profimedia

Reč je o mini modelu ukrašenom crnim prugama na nekoliko mesta i džepovima kvadratnog oblika koji su zaštitni znak kuće Chanel. Tu su i poneka šljokica koja mami pogled, a toaleta košta čak 4.700 dolara.


I najlepše za kraj!


Nakon toga, Šarlot se sledeći put u javnosti pojavila u junu, kada je s porodicom u Rimu prisustvovala venčanju porodičnih prijatelja.

 

Šarlot Kaziragi
foto: @ROMA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njen izbor ponovo je bio Chanel, a ovog puta lepa naslednica pojavila se u mini-haljini koja je definitivno ostavila najjači utisak na ovom događaju! U pitanju je model dugih i nenapadno zvonastih rukava, na kopčanje, ukrašen raznobojnim ukrasima i natpisima Chanel Paris.

 


Iako joj ovako šaren model pruža mnogo mogućnosti, Šarlot je uz nju ponela ljubičastu torbicu klasičnog dizajna i crne sandale sa stabilnom štiklom.

 

 

makonda-tracker