moderno

Morska haljina, V-izrez i gola ramena: Tamara Dragičević u kombinaciji savršenoj za vrele letnje večeri

0

Glumca je u pratnji svog supruga Petra benčine stigla na jednu manifestaciju i svojim izgledom oduševila sve.

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina pojavili su se na otvaranju jubilarnog 50. Filmskog festivala u Sopotu - SOFEST.

 

Na ovaj događaj su došli kočijama iz kojih je, ako je sudeći po fotografijama, glumici bilo teško da siđe, pa je Petar, kao svaki džentlmen, morao hitro da reaguje. Prišao joj je i pomogao kako bi lakše izašla iz kočija. 

 

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Kada se Tamara pojavila na crvenom tepihu, zablistala je u vrlo interesantnoj kreaciji morskog dezena koja daje razigranost i vedrinu svakoj kombinaciji. Njena haljina je najpre ostala upečatljiva zbog vrlo zanimljvog dekoltea. V-izrez s golim ramenima je doneo posebnu dimenziju njenom izgledu, a sve to dopunila je decentnom ogrlicom i zlatnim minđušama. 

 

 

Midi dužina je doprinela tome da ona izgleda vrlo glamurozno, ali to nije sve. Uz toaletu uklopila je i bež cipele dodala decentni nakit za nogu, dodala narukvice i uz sve ovo ponela je šljokičavu torbu, koja se savršeno uklopila uz kompletnu zamisao njenog autfita. 

 

Glumica je vezala poluneobavezno kosu i odlučila se za lagani prirodni mejkap, kakav je vrlo popularan izbor tokom letnje sezone. Petar Benčina, njen kolega i suprug je nosio nešto jednostavniju kombinaciju, sastavljenu od crnih pantalona i bele košulje, u koju je poneo i tamne naočare za sunce.

 

Kako se vama dopadaju njihove kombinacije?

 

1 / 2 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

makonda-tracker