S NJIM I NAJDOSADNIJ ODEĆA IZGLEDA TRENDI

KO KAŽE DA JE ANIMAL PRINT KIČ? Ova vrsta je omiljeni dezen Irine Šajk i svaki autfit pretvara u modnu lekciju

0

Ako ruska manekenka nosi animal print, najverovatnije će izabrati baš ovakav

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najpoznatija Ruskinja na svetu svakodnevno nas oduševljava svojim casual izdanjima i pokazuje koliko je majčinstvo učinilo njen stil zabavnijim i maštovitijim. To je definitivno slučaj i sa nošenjem animal dezena, pa je manekenka koja ga inače ne nosi preterano često proteklih meseci birala baš ovakav print. Ipak, iako je Irina Šajk imala nekoliko efektnih komada s motivima tigra i leoparda, interesantno je da Irina najčešće nosi zebrasti print.

 

Juče je tako Šajkova sa ćerkom Leom de Senom prošetala u belom trenču, crnom krop-topu i zebrastim zvoncarama s malim izrezima pri dnu nogavica koje su odličan statement komad i idealno su uklopljene s belim čizmama crnog đona u kojima smo je često viđali u poslednje vreme.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Ipak, ona nam je nedavno pokazala da animal print može da izgleda vrlo ukusno čak i na obući — all black odevnu kombinaciju upotpunila zebrastim čizmama do kolena koje krasi nešto niža i tanka potpetica.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Od prošle godine prilikom odabira torbice Irina Šajk se najčešće odluči za minijaturnu tašnu u duhu devedesetih koja se izdvaja upravo zebrastim dezenom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Tokom zimskih meseci u Njujorku, jedan posebno hladan i snežni dan bio je malo prijatniji za rusku manekenku jer je ponela, iako kratku, toplu punjenu jaknu sa zebrastim printom, a ponovo je rešila da ga nosi sa crnim autfitom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Njena tajna je, dakle, da nikad ne preteruje s bojama, krojevima i da ga uvek nosi ili uz potpuno crno ili uz crno-belu kombinaciju i obično je ovako dezeniran komad ključni i jedini posebno upečatljiv deo stajlinga. Jedva čekamo da vidimo da li nam je kraljica ovog dezena nešto spremila i za letnju sezonu!

 

 

makonda-tracker