i dalje ga žele

U ovakvom izdanju želimo da vidimo svakog muškarca! Dejvid Bekam se pojavio na Vimbldonu i tenis je postao NEBITAN

2

Dejvid Bekam je s pravom jedan od najpoželjnijih muškaraca, mnoge žene i dalje uzdišu za njim, a njegovo izdanje na Vimbldonu je sve ostavilo bez teksta.

foto: Marc Aspland / News Licensing / Profimedia
foto: Marc Aspland / News Licensing / Profimedia

Dejvid Bekam je svetski popularan fudbaler sa zavidnom karijerom, ali osim toga on poseduje i neverovatan šarm, harizmu i izgled kojim pleni i danas.

 

Vimbldon nam svake godine, osim dobrog tenisa, priredi i veliki skup javnih ličnosti koje nam se prikažu u stvarno neverovatnim izdanjima, a danas je pripadnice nežnijeg pola oduševio Dejvid Bekam, što i nije nešto novo, mada kada pogledate fotografije, shvatićete da njemu godine ne mogu ništa.

 

Najpoželjniji čovek se pojavio u društvu svoje majke, a svi pogledi su momentalno bili usmereni ka njemu i njegovom prelepom modnom izdanju. Naime, Bekam je odabrao bele pantalone koje je uklopio sa braon sakoom na dvoredno kopčanje, a sve to su krasili detalji kojima ne možete naći manu.

 

Dejvid je imao prugastu košulju i kravatu na tufnice, pomalo nespojivo, ali moderno i sasvim prigodno za ovakav događaj gde je potrebno da zablistate kao nikad u životu.

 

1 / 4 Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Zgodni Britanac je pratio žensko i muško četvrtfinale, a ostaje pitanje da li je publika više gledala tenis ili slavnog Dejvida Bekama.

 

Podsetimo, fudbaler je nedavno proslavio i 23. godišnjicu braka, on i Viktorija Bekam su jedno drugom javno čestitali na ljubavi koja traje više od dve decenije i prošla je razne izazove.

 

 

makonda-tracker