zna kako da izudži figuru

Ženstvenije sandale skoro niste videli: Eva Longorija u modelu koji osvaja za sva vremena i stoji savršeno svakoj ženi

1

Zapadni Holivud je ovog puta uživao u društvu Eve Longorije koja je tamo bila sa kubanskom pevačicom Glorijom Estefan i svojom porodicom.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eva Longorija uživa u elegantnim komadima garderobe, pa je tako svako njeno pojavljivanje novo pokazivanje stila i kombinacija koje možete na neki način i iskopirati.

 

Slavna glumica se pojavila u jednom holivudskom restoranu, a svojom jednostavnom i upečatljivom kombinacijom je zasenila sve prisunte. Eva je odabrala narandžasto-crvenu haljinu rebrastog materijala sa potpisom brenda The Range. Kreacija je midi-dužine i ima mali prorez sa strane što je čini elegantnom i primetnom. 

S obzirom da lepa glumica obožava visoke potpetice, ona je i ovog puta odabrala sandale sa kojima nema greške. Brend Gianvito Rossi je uvek pun pogodak, a Eva je ovog puta nosila sandale sa PVC elementima u zlatnoj i bež boji. Ovakav model obuće neverovatno ulepšava stopalo i izdužuje nogu, pa ukoliko vam nedostaje ideja, potražite nešto slično kao slavna holivudska zvezda.

 

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Ona je svoju opuštenu i elegantnu kombinaciju uklopila sa alkama, satom i prstenom, a kosu je uvila u blage talase, što je bilo dovoljno da se o njoj piše širom sveta.

 

Podsetimo, pored vanvremenskih kombinacija i stila koji nam često prezentuje, Eva Longorija se sa svojom prijateljicom Glorijom Estefan zalaže za podizanje svesti o položaju Latinoamerikanaca u Holivudu.

 

 

makonda-tracker