ŠTA VI MISLITE?

"Sva moja deca mogu da pojedu KESU CVRČAKA kao kesu čipsa": Anđelina Džoli ZGROZILA SVET ishranom svoje dece

0

Anđelina Džoli je gostujući u jednoj emisiji pričala o svojim svakodnevnim navikama, ali i o ishrani svoje dece.

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Anđelina Džoli je poznata po svojim specifičnim stavovima koje nekad mnogi i osuđuju, ali slavna glumica ne obraća pažnju mnogo na komentare i trudi se da sledi svoja pravila. 

 

Anđelina ima troje biološke dece i troje usvojene, pa tako Šajlio, Noks, Vivijen, Medoks, Paks i Zahara privlače pažnju gde god se pojave.

 

Glumica je gostovala u emisji Dobro jutro, Ameriko i otkrila pojedinosti svog dana, kao i šta to njena deca jedu, a informacije su zgrozile svet. Naime, ona je rekla kako njena deca obožavaju bube.

 

I dok mnogi od nas ne mogu ni da zamisle da jedu pauka, škorpiju ili neku bubu, za decu Anđeline Džoli to je jedan sasvim običan dan.

 

- Uživali su dok su jeli škorpije, naročito Šajlo. Ona voli tarantule i bube. Sva moja deca mogu da pojedu kesu cvrčaka kao kesu čipsa, oni su na to navikli. Sada učim kako da im lepše skuvam insekte sa malo začina - ispričala je glumica i zgrozila javnost.

Anđelina se zalaže za zdrav život, pa se može reći da se njena deca tako i hrane, koliko god to nama zvučalo neprihvatljivo, ali bube su odličan izvor proteina pa tako 7 buba ima istu količinu kalorija i proteina kao jedno jaje.

 

1 / 13 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Ovo je svakako izazvalo veliku polemiku i negodovanje javnosti, a jednom je društvenim mrežama kružio i video u kom glumica sa decom prikazuje na koje sve načine sprema bube za obrok.

 

 

makonda-tracker