balon-kroj osvojio i nju

Ne moraju da se peglaju, a za leto nema boljih: Trendi pantalone Anđeline Džoli kakve su vam HITNO POTREBNE

0

Ukoliko od letnjih pantalona očekujete komfor, da koža slobodno "diše" i da vas u potpunosti štite od sunca, vreme je da "prepišete" od Anđeline Džoli

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Anđelina Džoli se, nakon pauze, vratila režiji, pa ovih dana u Rimu radi na filmu "Bez krvi", svom novom projektu.


Kako pišu svetski mediji, u pitanju je priča zasnovana na romanu italijanskog pisca Alesandra Barikoa koja se bavi temom traume i samoisceljenja nakon rata, a u glavnim ulogam pojavljuju se Salma Hajek i Demijan Bičir.


Anđelinu u Italiji paparaci prate u stopu, a nedavno su je rimskim ulicama spazili u tipičnom letnjem izdanju u beloj boji.


Glumica je izgledala vrlo trendi u kompletu koji čine jednostavan top s bretelama i čipkom u gornjem delu i efektne pantalone koje su vrlo popularne ove sezone.

 

1 / 9 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

U pitanju je predimenzioniran model balon-kroja, koji pruža udobnost i vrlo je praktičan po najvišim temperaturama. Iako ovakve pantalone vizuelno proširuju figuru, one su sve češći modni odabir influenserkama i slavnim damama, a u ponudi je obilje različitih varijanti: monohromatske, dezenirane, kraće, maksi-dužine...

 

Na glumici Kejti Holms pre samo nekoliko dana videli smo potpuno crni model, koji je ona kombinovala sa crnim topom.

 

1 / 6 Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

I, što je najbolje, uglavnom se ovakve pantalone nose u okviru ležernog stila, pa je čak i pogodno da budu pomalo izgužvane, što znači — nema peglanja na +30 stepeni!


Anđelina se odlučila za jednostavnu belu verziju, a svemu je dodala kožne papuče modne kuće Valentino koje krasi repoznatljivi zlatni monogram ovog brenda.


Džolijeva je u jednom momentu nosila i slamnati šeširić sa crnom trkom, a sve vreme se od jakog sunca štitila tamnim naočarima za sunce.

 

 

 

 

 

makonda-tracker