klasični šik

U Srbiji mogu da se nađu i za 1.500 RSD! Baletanke s posebnim detaljem zbog kog je pola Njujorka videlo samo Kejti Holms

0

Kada je čuvenoj glumici potreban romantičan autfit za svaki dan, ona se obično okreće baletankama, a sada je pronašla vrlo šik model

foto: John Lamparski / Getty images / Profimedia
foto: John Lamparski / Getty images / Profimedia

Holivudska glumica Kejti Holms, jedna od najbolje odevenih žena u Njujorku, iz dana u dan oduševljava svojim modnim odabirima.


Bez obzira na to da li viđena na filmskom setu, na crvenom tepihu ili dok obavlja dnevne obaveze, ona je uvek besprekorno odevena, a tako je bilo i pre nekoliko dana, kada je Kejti uslikana ispred svog doma. Budući da je glumicu čekao automobil, ona je najverovatnije išla na poslovni sastanak, pišu američki mediji, a za tu priliku je pripremila vrlo šik odevnu varijantu koja odiše romantikom.

 

Kejti se pojavila u midi-haljini nazvanoj Astrid, koju potpisuje Ula Džonson, a reč je o komadu alabaster nijanse koji je ukrašen efektnim cvetnim dezenom u boji kajsije. Glumica je haljinicu s tankim bretelama ponela preko obične bele majice, a preko toga je obukla predimenzionirani beli sako.

 

1 / 6 Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Ipak, najinteresantniji deo ovog autfita je obuća, a Kejti Holms se opredelila za baletanke svetloplave boje. Kako to obično bila u njenom stilu, one nisu svakidašnje — reč je o cipelicama ćetvrtastog vrha koje izgledaju vrlo luksuzno i biće među glavnim trendovima ovog leta. Glumica je odabrala model brenda Yuni Buffa, čija cena iznosi gotovo 400 dolara, a ukrašene su decentnom tračicom vezanom u mašnu.

 

Kejti Holms
foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Baletanke su vanvremenski deo ženskog garderobera i obavezan par obuće u toplim mesecima, kada vam je potrebna elegancija, a ne stoji vam se na visokim štiklama. Proteklih sezona, dizajneri su se potrudili da predstave različite varijacije baletanki, bez previše menjanja dizajna, pa se očekuje da će uskoro dominirati modeli kvadratnog vrha, kao i slingback, odnosno otvorene pete. Slične ravne cipele preplavile su i prodavnice u Srbiji, gde se ovakve baletanke mogu pronaći po ceni od najmanje 1.500 dinara.

 

 

makonda-tracker