svedeno

Kad ne znate šta da obučete — s njim nema greške! Letnje odelo Milice Todorović kakvo vredi imati u ormanu

0

Ukoliko vam je potreban večno trendi autfit kom možete da se okrenete kad niste sigurni šta da obučete za neku formalnu priliku, ovo je rešenje

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Teniser Novak Đoković sinoć je u Visokom otvorio novi teniski kompleks, i to u blizini čuvenih "bosanskih piramida", a ovim povodom upriličena je svečanost koja je okupila veliki broj zvanica.


Za dobro raspoloženje bila je zadužena pevačica Milica Todorović, koja je izgledala vrlo šik.


Ona je za ovu priliku odabrala klasično odelo koje čine strukirani blejzer koji naglašava ramena i dublje pantalone ravnog kroja, a izbor je pao na belu boju i laganiji materijal, što je uvek zgodno u letnjoj sezoni.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Milica je kombinovala belo odelo sa crnom majicom bez rukava i jednostavnim crnim sandalama sa kaišićima, čime je postigla upečatljiv kontrast i donela letnje izdanje na sveden i trendi način.


Ženska odela su jedan od vodećih trendova proteklih godina u svim sezona, a u poslednje vreme sve češće i u danima najvišim temperatura viđamo upravo pantalone i sakoe umesto haljina. Obično su u pitanju tipično letnje boje poput bele, svetloplave i roze, a ovakva odela prave se od materijala koji omogućavaju koži da diše i obično su nešto komotnija.
 

 

makonda-tracker