udobno, a elegantno

Prijatnije od bilo koje haljine: Šik izdanje kraljice Leticije koje može da se nosi i sa espadrilama i sa salonkama

0

Ležernija obuća, a formalni autfit — to je dobitna kombinacija kojom je španska kraljica očarala modni svet 

foto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia
foto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia

Supruga Felipea VI žena je koja s lakoćom nosi baš sve, u svakoj prilici, a njen zaštitni znak su midi-haljine. Ponekad Leticiju od Španije viđamo u svedenim jednobojnim komadima, ponekad u lepršavim i vrlo smelim varijantama, a nedavno je tako ponela toaletu koja ima izreze u predelu stomaka i pokazala savršeno izvajane trbušnjake.


Međutim, s vremena na vreme ona voli da "uskoči" u kvalitetno odelo, a sada je upravo to bio njen izbor za otvaranje pete Konferencije o informativnom tretiranju invaliditeta u medijima, koja je održana na madridskom stadionu "Valjermoso".

 

Budući da je dan provela na jakom španskom suncu, kraljica Leticija ponela je tipično letnje odelo, model svetliplave boje, a u pitanju je dvodelni komplet koji nosi potpis modne kuće "Adolfo Dominguez".

 

1 / 6 Foto: Antonio GutiéRrez / Zuma Press / Profimedia

 

Set od laganog materijala koji omogućava koži da "diše" sastavlje je od strukiranog blejzera s jednim dugmetom i nešto kraćih pantalona ravnog kroja, a španska kraljica ga je upotpunila jednostavnom belom majicom s V-izrezom.


Iako odela obično nosi sa salonkama, ovog puta je izabranica kralja Felipea odabrala bež espadrile podignute pete, svoju omiljenu letnju obuću, i to par brenda Gaimo.

 

 

makonda-tracker