posle nekoliko godina

BIVŠI partneri, ali i... Novi snimak Milice Todorović i Radeta Kovačevića pokrenuo BURU komentara

1

Na društvenim mrežama isplivao je video-snimak Milice Todorović i Radeta Kovačevića, a više definitivno nije misterija u kakvom su odnosu nekoliko godina nakon raskida

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Todorović već godinama, osim svojim glasom, hitovima i stasom, privlači pažnju i svojim ljubavnim životom. Njen poslednji bivši momak kog je predstavila javnosti bio je glumac Petar Strugar, koji je prošle godine dobio dete, a nakon raskida Milica više nije govorila o svojim potencijalnim novim partnerima i eventualnim romansama.

 

 

Ipak, poznato je da je pre nekoliko godina bila u ozbiljnoj vezi sa Radetom Kovačevićem, koji je inače i brat pevača Saše Kovačevića. Nakon što su raskinuli posle četiri godine veze, deluje da su i dan-danas u odličnim odnosima, a pevačica je nekoliko puta i javno govorila o tome.

 

1 / 15 Foto: Nemanja Nikolić

 

Sada se vidi da to definitivno i jeste istina!

 

Naime, isplivao je snimak na Instagramu na kome Milica vesela prilazi Radetu i peva mu, a uz to ga i grli.

 

Gde si, Rade? ― kaže mu Milica pre nego što je zapevala.

 

 

 Kovačeviće srećem, bila sam kod njih kući za Saletovu pesmu za premijeru ― rekla je na Kurir televiziji Milica, koja je zapravo svratila u lokal u naselju gde živi, a komšije su joj Saša i Rade Kovačević.

 

 

Inače, nedavno je Milica sa osmehom govorila o svojim bivšim momcima, pa istakla i da je sa nekadašnjim svekrvama bila u dobrim odnosima, što je je slučaj i dan-danas.

 

To nekako ide spontano. Ode jedan, dođe drugi, ali sve svekrve su predivne i dan danas se čujem sa svim svekrvama ― kaže pevačica za "Grand online".

 

Ona je otvoreno govorila i o svojim bivšim ljubavima, pa istakla da ipak postoji jedan momak kog je volela više od svih.

 

 

makonda-tracker