ležerno, a šik

U ovakvoj haljini nećete imati osećaj da se obučeni: Letnji stajling Ane Ivanović zbog kog je Vimbldon zaboravio Nadala

1

Među gostima Vimbldona ovih dana je i nekadašnja najbolja teniserka planete Ana Ivanović, koja iznova pokazuje zašto spada u najbolje odevene žene u svetu sporta

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpska teniserka Ana Ivanović godinama je u sportskoj penziji, ali tenis je uvek deo njenog života, pa tako vrlo retko propušta najveće svetske turnire.


Ove godine lepu Anu i njenog supruga i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera videli smo na Vimbldonu na tribinama, a popularna sportistkinja pokazala je na Instagramu da je uživala u meču španskog tenisera Rafaela Nadala i Amerikanca Tejlora Frica.

 

Ana je za ovu priliku odabrala još jednu šik odevnu kombinaciju, a sada se opredelila za ležernu varijantu halter-haljine.

 

U pitanju je komad bele boje koji se vezuje oko vrata, odakle pada pored telo — u gornjem delu pripijeno, u donjem prateći figuru. Jednostavna bela haljina ukrašena je mrežicom koja prekriva gornju polovinu, dok donji leprša u vidu obične maksi-suknje.

 

1 / 3 Foto: Instagram


Srpska teniserka upotpunila je svoje izdanje crno-belom torbicom, jednostavnim crnim sandalama sa stabilnom štiklom i, naravno, vimbldonski, belim šeširićem sa crnom trakom.

 

 

makonda-tracker