da li ste znali?

"Neko drugi je UŽIVAO dok se moja ćerka POVREĐENA borila za Srbiju": Istina o odnosu Ane Ivanović i Jelene Janković

2

Ana Ivanović i Jelena Janković su sigurno dve srpske najbolje teniserke, obe su bile prve na svetskoj rang listi, a javnost je uvek interesovao njihov odnos.

foto: EPA / JOE CASTRO
foto: EPA / JOE CASTRO

Ana Ivanović i Jelena Janković su u periodu kada su bile na vrhuncu karijere bile najpopularnije u našoj zemlji, a istina o njihovom odnosu nikada nije bila do kraja ispričana.

 

Snežana Janković, Jelenina majka je svojevremeno dala jednu izjavu za koju su mnogi smatrali da je time prozvala Anu i dodatno narušila odnos dve teniserke.

 

– Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju - ispričala je Snežana svojevremeno i jasno aludirala na Anu koja je tada bila sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom i baš tada nije nastupila za Srbiju već je bila sa njim na odmoru.

 

1 / 15 Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Godinama kasnije strasti su se dodatno podgrejale kada Jelena nije bila pozvana na Anino venčanje, a o tome je Jankvoićeva i javno iznela svoj stav.

 

– Nisam razočarana što me Ana nije pozvala na svoje venčanje, jer smatram da najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dugi niz godina i s kojima delimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom venčanju – poručila je Jelena.

 

Odnos Ane i Jelene je uvek bio zanimljiv, međutim ni jedna ni druga teniserka nisu mnogo o tome pričale, a u javnosti se nikad nije pojavilo ništa ružno o njima niti su upućivale neke teže reči.

 

 

makonda-tracker