koja je vaš favorit?

Kim dosadna, Nikol kao s Marsa, Bela — ČISTA MAGIJA! Kako su se najuticajnije žene doterale za Balensijaginu žurku?

0

Modna kuća Balensijaga okupila je najuticajnije žene u svetu mode, a one su nosile komade ovog brenda. Neke manje, a nege više uspešno.

foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon predstavljanja najnovije kolekcije visoke mode na Nedelji mode u Parizu, "Balensijaga" je upriličila i glamuroznu žurku.


Njoj su prisustvovale poznate dame koje smo videli i u ulogama modela na pomenutoj reviji, na prvom mestu oskarovka Nikol Kidman, koja je ponovo privukla mnogo negativne pažnje svojim izdanjem.


Kao i pre nekoliko dana, australijska glumica nosila je futurističke crne naočare za sunce u obliku leptira raširenih krila, sada uz crnu mini-haljinu sa šlepom od tila i metalik odsjajem.

 

Među najprimetnijima je bila i rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja je proteklih godinu dana izgledala kao "Balensijagin" pokretni katalog i komadi ovog brenda postali su njen zaštitni znak. Zato mnogi modni znalci kažu da je Kim počela da izgleda dosadno i previše se ponavlja sličnim modelima pripijenih crnih haljina sirena-kroja. Stajling po Kiminom ukusu nosila je manekenka Emili Ratajkovski, koja se pojavila u uzanom crnom kombinezonu s komadom tkanine koji od struka pada poput suknje i efektnim rukavicama.


Među najbolje odevenima bila je američka menekenka Bela Hadid, koja je izgledala zanosno u kombinezonu golih ramena koji krase krupne bele tufne, a s njom rame uz rame njena starija koleginica Naomi Kembel, koja je ponela predimenzionirani trenč. Italijanska influenserka Kjara Feranji ovog puta je ponela jednostavnu crnu majicu koja podseća na mušku, ali je modna kritika oduševljena, kao i svaki put kad Kjara obuče... bilo šta!


Sve ovo i još mnogo toga pogledajte u našoj galeriji.

 

1 / 7 Foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

 

 

makonda-tracker