i danas pleni lepotom

Još dok je bila DETE videlo se da će biti JEDINSTVENA: Devojčica sa SLIKE postala je jedna od NAJLEPŠIH žena sveta

0

Kao mala devojčica bila je posebna, a mnogi su još tada naslućivali da će izrasti u pravu lepoticu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Emili Ratajahovski, poznata manekenka, na modnim pisatama pojavila se pre nešto više od 8 godina, a svetski poznati dizajneri primetili su njen talenat kada se pojavila u spotu za pesmu "Blurred lines" Robina Tika.

 

Taj trenutak promenio je njen život iz korena, počela je da dobija pozive od poznatih modnih brendova i njena popularnost od tada ne jenjava.

 

 

Za nekoliko dana Emili će napuniti 31. godinu, a može se slobodno reći i da se nalazi na vrhuncu svoje karijere. Još kao dete imala je neobičnu lepotu o čemu svedoči i njena fotografija iz detinjstva.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Emili je u proteklih nekoliko godina krasila brojne naslovne strane i radila kampanje za najveće svetske brendove čime je dospela na sam vrh liste najtraženijih modela današnjice, a otkako je počela da se bavi javnim poslom ne prestaje da privlači pažnju.

 

1 / 18 Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ono što je njen glavni adut jeste prirodna lepota i taman ten koji je čini seksipilnom i privlačnom oku kamere. 

 

Iako je jedna od najlepših žena sveta Emili često možemo videti u jednostavnim svakodnevnim odevnim kombinacijama, a u jednoj takvoj je uslikana juče dok je šetala ulicama Njujorka. 

 

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

 

Ona je ponela jednostavnu roze haljinu sa leptirićima i ravne papuče u kojima joj je bilo prijatno, a ipak je izgledala trendi i moderno.

 

 

 

makonda-tracker