udobno & trendi

Cipele su vanvremenski klasik, a sve se lako kopira: Crveno-bela kombinacija Jelene Đoković savršena za vreo letnji dan

0

Porodica Đoković ovih dana boravi u Velikoj Britaniji, gde Novak učestvuje na Vimbldonu

foto: Instagram
foto: Instagram

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno u Londonu pokušava da osvoji svoj sedmi vimbldonski trofej, a uz njega je njegova najvrednija podrška — njegova porodica.


Supruga Jelena, sin Stefan i ćerka Tara sportisti prave društvo u Londonu, a jedna fotografija koju je Novakova izabranica, koja je nedavno proslavila 36. rođendan, podelila na društvneoj mreži Instagram privukla je mnogo pažnje.


Jelena je, naime, pozirala savršeno stilizovana, a za ovu priliku je odabrala belu odevnu kombinaciju, uz statement crvene komade!

 

Novakova supruga odabrala je uske bele pantalone nešto kraćih nogavica, tako da ističu članke, i običnu belu majicu. Tome je dodala crveni duks kojim se tek ogrnula, a ključni deo njene odevne varijante su cipele!

 

Jelena Đoković
foto: Instagram

Jelena je, naime, ponela jednostavne mokasine raskošne crvene nijanse, koje imaju beli đon i idealno su se uklopile uz njenu modnu kombinaciju, a u pitanju je model jedne prestižne modne kuće za koji je potrebno izdvojiti oko 1.000 evra, pišu domaći mediji.

 

Jelena Đoković
foto: Instagram

Jelena Đoković sve je upotpunila praktičnom velikom torbom krem boje, dok je kosu uvila u sitne lokne. U pitanju je nešto ležerniji dnevni stajling uz koji direktorka Fondacije "Novak" nije nosila šminku, a njeni pratioci oduševljeni su Jeleninim izgledom.


Divno ti stoji talasasta i kovrdžava kosa! Podržava tvoj radosni stav — poručila je Jeleni glumica Ivana Mihić.

 

 

makonda-tracker