(FOTO)

Šarm i odmerenost je NASLEDILA OD NJE: Majka Jelene Đoković BODRI Novaka na Rolan Garosu

1

Počeo je Rolan Garos, a sa njim i naš Novak Đoković koji je pobedio Japanca Jošihita Nišioku, dok je njegova porodica ispratila ceo meč.

foto: k1
foto: k1

Novak i Jelena Đoković su uvek pod budnim okom javnosti, a dok porodicu Đoković poznajemo u potpunosti, Jelenine roditelje nemamo priliku da viđamo u javnosti.

 

Jelena Đoković se retko pojavljuje sa majkom Verom Ristić na javnim događajima, a ovog puta je napravila izuzetak, te su njih dve zajedno pratile Novakov meč.

Dosad smo navikli da Jelenu viđamo u društvu Novakove majke Dijane, kada su u pitanju mečevi, a ovog puta Jelena je sa Verom privukla dosta pažnje. Mnogi su primetili koliko Jelena liči na majku, pa je jasno na koga je nasledila šarm i prirodnu lepotu.

 

Vera Ristić, Majka Jelene Đoković
foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Novaku je pre dva dana bio rođendan, a Jelena mu je na originalan način čestitala.

 

- Aaaa gdeeee žuriš bato bre?! Najbolje nam godinee! Srećan rođendan mojoj osmici! To vreme u godini kada imamo isto godina! Stiže me! Srećan rođendan mojoj ljubavi, Novaku - napisala je Jelena ispod objave gde njih dvoje poziraju nasmejani u Parizu, a sve to uz stihove poznate pesme Indi Aradinović.

 

 

makonda-tracker