(FOTO)

Ona DIKTIRA STIL gde god se pojavi: Jelena Đoković neobičnom kombinacijom ZASENILA čak i poznate glumice

0

Novak i Jelena Đoković su se pojavili na humanitarnoj predstavi Brod plovi za decu rudara kako bi se prikupila određena sredstva za decu rudara nastradalih u rudniku Soko u Sokobanji.

foto: AFP/Profimedia
foto: AFP/Profimedia

Novak i Jelena Đoković privuku pažnju gde god da se pojave, a ovog puta njihovo pojavljivanje je imalo humanitarni karakter.

 

Đokovići su uvek pod lupom, a ovog puta izgledali su bez greške. Novak je za ovu priliku odabrao teget sako, belu košulju i farmerke, dok je Jelena, opravdano privukla mnogo više pažnje i pogleda.

 

Ona se pojavila u crnom sakou, šortsu, žutoj majici i štiklama. Od Jelene smo navikli da uvek bude originalna, ali i svedena, te je i sada opravdala očekivanja uz ovu neodoljivu kombinaciju boja i osmeh i harizmu koji su uvek uz nju.

 

Nole i Jelena su zadovoljno pozirali fotografima, a pored njih na ovom događaju su se pojavile i druge poznate ličnosti kao što su Srđan Timarov, Dragana Mićalović, Milena Živanović.

 

1 / 3 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Podsetimo, Jelena je do pre nekoliko dana bodrila Novaka na turniru u Parizu, a i tamo je privlačila pažnju svojim originalnim kombinacijama i detaljima koje voli da nosi, dok je Nole na konferenciji za novinare otkrio da ga Jelena najviše kritikuje zbog previše knjiga koje nosi sa sobom na put.

 

 

makonda-tracker