(VIDEO)

Traje 15 minuta i ne košta ništa! Trik Ele Dvornik za predivne TALASE U KOSI kada nemate vremena za frizera

0

Kako napraviti savršene talase na brzinu i potpuno besplatno? Influenserka Ela Dvornik ima odgovor na ovo pitanje!

foto: Instagram
foto: Instagram

Ela Dvornik je jedna od najuticajnijih devojaka na društvenim mrežama na našim prosorima, a ona je poznata po tome što ne krije svoje tajne od fanova.


Kad god ugrabi malo vremena, hrvatska influenserka i ćerka legendarnog Dina Dvornika otkrije pratiocima na Instagramu poneku caku koja se krije iza njenog besprekornog izgleda, jednako otvoreno koliko priča o svom porodičnom životu.


Tako Ela nije želela da prećuti kako postiže bujne talase u kosi koji polako postaju njen zaštitni znak, a ispostavilo se da je njen metod prilično jednostavan!

 


Naime, ona koristi stari figaro, ali nakon što zagreje pramen kose, ona izvuče figaro, dok drugom rukom pridržava uvijen pramen i samo ga pričvrsti ukosnicom. Tako uradi sa svakim pramenom i drži šnalice u kosi sve dok se kosa ne ohladi od ploče figara, nakon čega postepeno razmota pramenove.

 

Ela nakon toga prođe četkom kroz kosu i rezultat su raskošni talasi!

 


Eto kako pravim talase kad nemam frizera. Ovaj figaro je star pet godina i najobičniji je. Meni je čak prekratak za moju dužinu kose, pa uzimam tanje pramenove. Ali to je otprilike kako pravim talase koje uvek vidite na forkama. Nekad ispadnu brutalno, nekad ne baš, zavisi kakav mi je dan i koliko imam bolje. Oko 15 minuta mi treba — napisala je Ela.

 

 

makonda-tracker