street style

Kako izgledati trendi po NAJVEĆIM VRUĆINAMA? Ove crne pantalone Kejti Holms će se nositi sve do jeseni

1

Njujorška nekrunisana kraljica ulične mode i popularna glumica predstavila je još jedan trendi komad za leto

foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Kejti Holms poznata je po tome što nepogrešivo bira odeću za svaki dan koja joj pruža i efektan izgled i maksimalnu udobnost, pa ni ona nije odolela jednom od najpopularnijih modela ove godine!


Zvezda serije "Dosonov svet" viđena je tokom šetnje Njujorkom u crnim pantalonama koje, uprkos svojoj tamnoj boji, predstavljaju idelan letnji komad.


U pitanju je predimenzionirani model sa nižim strukom koji ima široke nogavice i pada do poda, omogućujući koži da "diže" i po najvišim temperaturama. Jednostavne pantalone, kakve su oduševile mnoge trendseterke, uključujući i Belu Hadid, apsolutni su hit ove godine, a zahvaljjući svojoj neutralnoj boji pogodne su za kombinovanje.

 

1 / 7 Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Kejti ih je ponela na najbolji način — u spoju s krop topom crne boje, što je jednostavan način da se dodatno rahladite i istaknete stomak. Uz to je obukla i svetlobraon džemperak i tamnobraon naočare za sunce u retro stilu, a sve je upotpunila crnim patikama.
 

Proteklih dana u medijima su se, inače, pojavile spekulacije da je glumica u drugom stanju, pa nije isključeno da se za ovu odevnu kombinaciju opredelila baš kako bi pokazala ravan stomak i negirala tračeve.

 

1 / 3 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Ona se nedavno na njujorškom Filmskom festivalu Tribeka pre nekoliko dana pojavila u društvu svog 10 godina mlađeg dečka Bobija Vutena III, poznatog basiste iz Čikaga.

 

Par je izgledao veoma srećno i opušteno zajedno, a mnogima je zapalo za oko da se ispod Kejtine bele heklane haljine nazirao stomačić, za koji se veruje da je trudnički!


"Kejti je sigurno trudna", "Ova žena je konačno srećna", "Sada može da radi šta god želi", "Ona je tako divna mama maloj Suri, uživaće i sa drugim detetom"... neki su od komentara na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker