tako se to radi!

Uz patike izgleda trendi, uz salonke — TAKO MOĆNO! Danska princeza ponela isti autfit na sva suprotna načina i ODUŠEVILA

0

Princeza Meri pojavila se na jednom događaju u patikama za trčanje, da bi se potom preobula u cipele sa štiklom... a u oba slučaja je izgledala veličanstveno!

foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL
foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL

Danski prestolonaslednik Frederik i princeza Meri trenutno su u zvaničnoj poseti Holandiji, a juče su u Hagu prisustvovali pokretanju jedne promotivne kampanje.


Par je bio formalno odeven za ovu priliku, kako protokol već nalaže, a zanimljivo je da je Meri od Danske iz automobila najpre izašla u — retro patikama za trčanje, inspirisanim stilom devedesetih.

 

Princeza Meri, Princeza Meri od Danske
foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL

Međutim, ubrzo potom, princeza je obula nude salonke sa zmijskim printom koje potpisuje brend Gianito Rossi.


Obe ove varijante ženske obuće izgledale su vrlo efektno, budući da je Meri ponela najpopularniji trend ove godine. U pitanju je, naravno, blago predimenzionirano odelo, a njen izbor je pao na komplet u boji mandarine modne kuće Scanlan Theodore.

 

1 / 7 Foto: UTR / The Photo One / Profimedia


Reč je o odelu koje čine jedva primetno strukiran blejzer s dužim i tankim reverima i duboke pantalone širih nogavica, a Meri je svemu dodala i jednostavan top s bretelama u identičnoj nijansi.

 

Pored toga što je žensko odelo, posebno malo komotnije, apsolutni must have ove godine, Meri se mudro dosetila boje mandarine, za koju se očekuje da će dominirati u narednim mesecima. Nju smo videli u okviru mnogih novih kolekcija , pre svega na komadima modnih kuća Prada, Proenza Schouler, Bottega Veneta, Gucci i drugima.

 

Influenserkama je odavno poznato da je narandžasta odeća pouzdan način da se ostavi snažan utisak, pa su tako proteklih meseci preplavile Instagram fotografijama u komadima ove boje, a mnoge poznate devojke biraju baš odeću u ovoj nijansi.

 

1 / 5 Foto: rbp MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

U svakom slučaju, Meri je otišla korak dalje u svom pažljivom planiranju modnog izdanja, pa je sve "začinila" nakitom od žutog zlata i braon kožnim kaišem.

 

 

 


 

makonda-tracker