tako se to radi!

Modna magija iz MAMINOG ORMANA! Princezu Meri na proslavi 50. rođendana zasenila — ćerka

0

Baš kao i ćerke glumice Anđeline Džoli nedavno, mlada princeza Izabela shvatila je da bolji izvor modne čarolije od maminog garderobera neće naći, pa je za proslavu njenog 50. rođendana odabrala jednu od majčinih starih odevnih kombinacija

foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Porodica danskog prestolonaslednika princa Ferdinanda imala je ovih dana poseban povod za slavlje: njegova supruga princeza Meri obeležila je svoj 50. rođendan. Ona se očito radovala ovom danu, budući da je u susret rođendanu sa suprugom snimila nekoliko očaravajućih kraljevskih portreta i dala ekskluzivni intervju, prisustvovala je nizu svečanih događaja, a sada je s porodicom učestovavala u specijalnoj TV emisiji "Meri 50 — slavimo rođendan danske princeze".

 

Paru su se pridružila njihova deca princ Kristijan (16), princ Vinsent (11), princeza Žozefina (11) i princeza Izabela (14), koja je ovog puta možda ipak "ukrala šou" svojim slavnima roditeljima. Njeno oružje: mamin stari autfit!


Mlada princeza prepisivala je od Zahare i Šajlo Džoli-Pit, koje su se nedavno pojavljivale na svečanim događajima u starim haljinama svoje majke Anđeline Džoli, pa je na specijalnu emisiju u čast svojoj majci stigla u jednom njenom starom odelu.

 

Reč je o crnom modelu koji potpisuje britanski kreator Pol Smit i koje je princeza Meri poslednji put nosila u februaru 2019. godine.

 

 

U pitanju je crno žensko odelo klasičnog kroja, čije su pantalone nešto komotnije, dok sako ima efektno dvoredno kopčanje i satenske revere, lažne džepove i dugmad. Ovo elegantno izdanje princeza Izabela je dopunila zlatnom ogrlicom čiji dizajn potpisuje danska dizajnerka Rebeka Notkin, koju je i njena majka nosila uz odelo pre tri godine. Međutim, dok je Meri te 2019. godine nosila clutch torbicu, njena ćerka je sada odabrala ultratrendi Pradinu crnu torbu nazvanu Nylon.

 

1 / 6 Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

 


 

makonda-tracker